Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Velea, despre suferința celui care arată bine: „Lumea se leagă de un aspect și marchează…”

Alex Velea, despre suferința celui care arată bine: „Lumea se leagă de un aspect și marchează…”
Alex Velea a vorbit în cadrul unui podcast recent despre suferința sa, din perspectiva unui om care arată bine și este judecat în funcție de acest aspect. Cântărețul a vorbit și despre soția sa, Antonia, despre care spune că și ea este judecată prin prisma frumuseții.

Alex Velea a fost invitat la podcastul „Winner Thoughts”, ocazie cu care a vorbit, printre altele, despre suferința pe care i-a adus-o faptul că arată bine. Acest lucru i-a dăunat nu numai lui, cât și soției sale, Antonia, spune Alex Velea. 

Alex Velea spune că faptul că arată bine i-a dăunat până la un anumit punct, căci oamenii nu au mai înțeles că el este „multifuncțional” și că de asemenea și cântă. Mai mult decât atât, Antonia, cu care artistul are doi copii și o relație de mai mulți ani, ar fi la fel de etichetată din cauza frumuseții. 

Alex Velea și Antonia au suferit din cauza frumuseții lor 

De contestat nu contestă nimeni nici frumusețea Antoniei, nici corpul frumos lucrat la sală al lui Alex Velea. Ba chiar cei doi au apărut, cu mulți ani în urmă, pe coperta revistei Men’s Health. Ceea ce „îl frustrează” pe Velea, așa cum el a recunoscut, este incapacitatea oamenilor de a vedea și dincolo de imaginea afișată. 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Winner Thoughts (@winner.thoughts)

„Am apărut pe coperta Men’s Health. Lumea nu înțelege că un om poate să le aibă… nu pe toate. Să fie multifuncțional. Asta e și necazul nevesti-mii, că ea e foarte frumoasă. Și cântă foarte bine și dansează foarte bine, dar lumea se leagă de un aspect și marchează pe ăla. Câteodată poate să te frustreze treaba asta. 

Alex Velea are o dietă specială pe care o ține de mulți ani 

La început eu am câștigat un concurs de muzică, așa m-am lansat. Am cântat în atâtea… am avut atâtea performanțe live, cu band, cu filarmonică, adică e o certitudine că pot să cânt. Ce cântă asta mă? Se dezbracă! Zic maaaama, mie nu-mi vine să cred că m-au pus în categoria asta. Zic ok, bun, așa e lumea”, a încheiat Alex Velea pentru podcast-ul citat. 

Alex Velea și Antonia au apărut cu ani în urmă pe copera Men’s Health
Foto: Facebook

Cu ani în urmă, Velea recunoștea că ține o dietă clară de mult timp și nu se abate de la ea: „Micul dejun e bazat pe ouă, fie fierte, fie omletă, alături de 60 de grame de muşchi file. Îmi mai place să mănânc ovăz pe care-l fac cu scorţişoară sau cu rom, cu sirop de agave. De la an la an mi-am obişnuit corpul să ardă mai bine şi să pot să mănânc mai gras, cu mai multe calorii. (…) 

Face exerciții cardio pe stomacul gol

În perioada în care pozez, fac exerciţii cardio pe stomacul gol. Aşa se ard grăsimile. După antrenament, mănânc carne – cam 200-300 grame de piept de pui. Adaug între 60 g şi 100 g de orez.

Alex Velea merge la sală și ține dietă de mulți ani
Foto: Facebook

La câteva ore după, mai mănânc o dată acelaşi lucru şi alternez între piept de pui şi vită, cât mai slabă preparată la grătar. (…) Desigur, cu salate. (…) Mai consum batoane proteice, unt de arahide, câteodată mai mănânc caju, când este cazul, şi ananas”, povestea Alex Velea în 2019. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre