Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia și-a îndeplinit cel mai mare vis. Nici nu mai spera la așa ceva

Antonia și-a îndeplinit cel mai mare vis. Nici nu mai spera la așa ceva
Antonia a împlinit 35 de ani pe 12 Aprilie, ocazie cu care a primit o surpriză de proporții. Artista și-a îndeplinit cel mare vis, unul la care nici nu mai spera vreodată.

Antonia și-a construit o viață frumoasă în România. Artista are o carieră de invidiat, dar și trei copii frumoși și un soț pe care îi iubește nespus, adică pe Alex Velea. Deși acum este fericită în România, Antonia a locuit în copilărie și adolescență în Statele Unite alături de mama ei, Denise Iacobescu, dar și de tatăl ei adoptiv, Mihail. 

La un moment dat însă, pe când avea 18 ani, Antonia și mama ei au avut probleme cu viza de ședere, care expirase. Ce a urmat a fost greu de suportat pentru artistă și mama ei. Conform legislației americane, cele două au fost arestate de cei de la Emigrări (n. ICE). 

Antonia a fost expulzată în România 

După arestare, cei de la Emigrări au decis că Antonia și Denise Iacobescu nu mai au ce căuta în Statele Unite, astfel că le-au deportat în România, cu tot cu interdicția de a mai călca pe teritoriul american. 

Antonia și-a construit o viață frumoasă în România

Dorul de America însă a măcinat-o multă vreme pe Antonia, care își dorea nespus să mai poată vedea locurile unde a copilărit și și-a petrecut adolescența. Ba chiar o mare dorință a ei este de a le arăta copiilor săi locurile din SUA unde și-a petrecut cea mai importantă și lungă parte din viață.

Antonia a avut parte de o surpriză colosală. Ambasada SUA i-a reînnoit viza

Universul a ținut însă se pare cu Antonia, căci de ziua ei de naștere anul acesta, cântăreața a primit un cadou neașteptat. Ambasada SUA se pare că a sesizat eforturile ei, dar și faptul că are o viață stabilă în România, și a iertat problema din trecut.

Astfel, într-o postare pe pagina de Instagram, ambasada SUA la București a anunțat că Antonia a primit acceptul de a-i fi reînnoită viza: „Știați că 🇷🇴 @antonia și-a petrecut copilăria în 🇺🇸 Statele Unite? Cu viza reînnoită, ea poate acum să revadă locurile care i-au definit primii ani. Fiecare viză reînnoită în 2024 ajută România în eforturile sale de a intra în programul Visa Waiver. Această realizare ar face călătoriile între #România și #SUA să fie mai ușoare ca niciodată, reunind prieteni și familii și creând noi amintiri. ❤ Detalii: https://bit.ly/reinnoieste”, a transmis ambasada. 

Antonia a reacționat și ea la postare, lăsând o inimioară roșie, semn că este în culmea fericirii. Și cine știe, poate îi va lua pe copii și pe Alex Velea și vor merge să revadă locurile copilăriei ei, cât de curând. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre