Simona Ionescu / Redactor Șef

Altă belea pe capul Biancăi Drăgușanu. Și-a tăiat nasul

Altă belea pe capul Biancăi Drăgușanu. Și-a tăiat nasul
Bianca Drăgușanu are o nouă belea pe cap. Dar pe asta și-a provocat-o benevol, ba chiar și-a dorit-o. Vedeta și-a tăiat nasul.

Cei ce o urmăresc pe Bianca Drăgușanu sunt cu siguranță la curent cu toate noutățile din viața ei. Diva nu se ferește să își expună întreaga viață pe rețelele sociale, chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Recent, Bianca Drăgușanu și-a mai adăugat o belea pe cap. Blondina și-a tăiat nasul, iar acum suferă. 

Probabil nimeni nu își mai aduce aminte cum arăta blondina înainte de prima operație estetică. Au trecut mulți ani de atunci, iar Bianca s-a schimbat total. Adeptă a chirurgie plastice, Bianca s-a tunat din cap până în picioare. Însă nu este niciodată suficient, căci aceasta tot mai observă mici lucruri care ar putea suferi modificări sub bisturiu. Cum ar fi nasul. 

Belea pe capul Biancăi Drăgușanu. S-a operat la nas 

Recent, Bianca a realizat că simte nevoia de o schimbare, așa că și-a făcut o operație la nas. A împărtășit totul pe rețelele sociale. Fața blondinei este inflamată acum și are un cheag de sânge la ochiul drept, după cum chiar ea a arătat pe Instagram. „Am vreo 12 zile de la operație. Da, mi-am făcut rinoplastie, pentru că așa am simțit nevoia, nu pentru că ar fi fost neapărat nevoie. 

Mai am un cheag de sânge aici, în ochi. Nu se vede încă rezultatul, pentru că sunt foarte inflamată și a trebuit să folosesc un filtru, pentru că am așa o față de rinocer, umflată. Mai am încă vânătăi, vorbesc pe nas, dar sunt bine și o să vă povestesc despre experiența probabil undeva săptămâna viitoare, când mă duc la consult”, a povestit Bianca pe rețeaua socială. 

Bianca Drăgușanu are un cheag de sânge la ochiul drept

Recent, diva și-a anunțat fanii că are în plan două operații estetice: o rinoplastie și un nou implant mamar. „În urma consultației cu doamna doctor, urmează în următoarele două săptămâni să fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar.  Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit, deoarece în această clinica se lucrează cu cele mai noi, sigure implanturi mamare, de ultimă generație”, le-a dezvăluit Bianca Drăgușanu fanilor de pe Instagram. 

Ce este rinoplastia 

Rinoplastia este o procedură prin care se poate remodela nasul. Prin aceasta se realizează corectarea estetică a aspectului exterior al nasului. Scopul său este a armoniza forma diferitelor parţi ale nasului şi de a-l echilibra şi integra cu forma generală şi caracteristicile feţei în ansamblu său. Anumite persoane au dificultaţi în a respira corespunzător printr-o nară din cauza deviaţiei de sept. Această problemă poate fi de asemenea corectată în cursul acestei proceduri.

Foto: Instagram 

Andreea Marin își păzește casa înarmată ”până în dinți”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre