Simona Ionescu / Redactor Șef

Amalia Năstase dezvăluie culisele divorțului de Ilie Năstase pentru prima oară. Declarații neașteptate

Amalia Năstase dezvăluie culisele divorțului de Ilie Năstase pentru prima oară. Declarații neașteptate
A fost nevoie să treacă nu mai puțin de 12 ani de la divorțul lor pentru ca Amalia Năstase să aducă în discuție detaliile care au pus, atunci, capăt căsniciei lor.

Amalia (46 de ani) și Ilie Năstase (75 de ani) au fost căsătoriți timp de 6 ani, mai exact din 2004 până în 2010. Ei au împreună două fiice, Alessia (18 ani) și Emma (15 ani). Mereu rezervată în cea ce privește viața ei personală acum Amalia Năstase a vorbit pe șleau cum stau lucrurile cu fostul ei soț dar și cum se comportă acesta cu ea și cu fiicele lor, după ce a fost întrebată dacă e în relații bune cu fostul mare tenismen.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extraordinar. Iubește fetele, se văd mereu. Le-a făcut cadou două apartamente la mare. Pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată extraordinar pentru fete, se iubesc foarte mult”, a spus Amalia Năstase la Antena Stars. Ea spune că momentul divorțului a fost cel mai dificil din viața ei.

Căsniciile lui Ilie Năstase

Prima soție a lui Ilie Năstase a fost modelul belgian Dominique Grazia. Fostul cuplu s-a căsătorit în anul 1972 și a divorțat 10 ani mai târziu. Cei doi au o fiică, Nathalie. Doi ani mai târziu, fostul jucător de tenis s-a recăsătorit cu actrița Adelaide Alexandra King. Perechea a adoptat doi copii, un fiu și o fiică, Nicholas și Charlotte.

Ilie și Alexandra au fost căsătoriți timp de 18 ani, iar copiii lor au rămas în grija mamei după divorțul din 2002. Timp de șase ani, din 2004 până în 2010, sportivul a fost căsătorit cu Amalia Năstase. Împreună au două fiice, Alessia și Emma. Din 2013 până în 2018, Ilie Năstase a fost căsătorit cu Brigitte Sfăt, iar în 2019 s-a căsătorit cu Ioana Simion.

Amalia Năstase povestește culisele divorțului

„Probabil, când am divorțat, a fost, la vremea respectivă, o decizie foarte grea, având copii. Nu era vorba numai despre mine. (…) Dar trebuie să trăiești la maxim, indiferent dacă ai copii, n-ai copii. În schimb, o viață împlinită e când ai mai făcut bine și altor oameni în jurul tău. O viață trăită doar la maxim și doar pentru tine nu e o viață împlinită sută la sută!”, a declarat Amalia Năstase în podcastul „3+1 cu Otniela”.

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: «Unde te duci, ești nebună, ai copii!». Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea”, mai povestea Amalia Năstase în 2021, în podcastul găzduit de Mihai Petre.

Cum au ajuns să formeze un cuplu Amalia și Ilie Năstase

Amalia și Ilie Năstase s-au cunoscut în timpul unui concert Sting. „În joburile mele de făcut sampling cu țigări l-am întâlnit pe Ilie. Eram la concert la Sting și m-am dus la toată lumea. (…) De aici el a cerut numărul meu pe acolo. (…) A durat vreo 2 ani până când am și fost împreună. Pentru mine a fost o schimbare majoră, știi, să plec din Rahova”, a mai povestit în podcastul „Mihai Petre Show”. 22 de ani a trăit acolo.

Amalia și-a refăcut viața în anul divorțului

În anul în care s-a finalizat divorțul de Năstase, Amalia a început o nouă relație, care durează și în prezent. Din 2010, Amalia formează un cuplu cu Răzvan Vasilescu (41 de ani). Cei doi au un copil. În 2015, Amalia a devenit mama celui de-al treilea copil al ei, un fiu, Toma.

La șapte ani de la divorțul de marele tenismen, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu mai tânărul ei asociat Răzvan Vasilescu, la Las Vegas. „Pe Răzvan îl știam mai de mult, am început un proiect atunci. E bărbatul pe care-l iubesc și fără de care nu funcționez. Avem o relație atât de bine închegată și e atâta încredere între noi. Eu eram turmentată de ce se întâmpla în viața mea atunci, dar am zis hai să încercăm. El mă admira mai de mult. Eu sunt a dracului, nu aș putea să iert un bărbat dacă m-ar înșela”, a mai spus Amalia.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre