Simona Ionescu / Redactor Șef

Amanta lui Reghecampf a vorbit cu Kamara anul trecut! Și a fost respinsă! „Bea enorm! Era tratată de bărbați ca…”

Amanta lui Reghecampf a vorbit cu Kamara anul trecut! Și a fost respinsă! „Bea enorm! Era tratată de bărbați ca…”
Noi dezvăluiri ies la suprafață despre amanta lui Laurențiu Reghecampf. Mai tânăra Corina Caciuc a avut o viață plină de aventuri și distracții, și o spune chiar unul dintre foștii ei iubiți. Acesta completează declarațiile cu concluzia că ce făcea ea e rușinos pentru o femeie.

S-au „iubit” în urmă cu mai mulți ani, însă amintirea Corinei Caciuc i-a rămas lui Kamara imprimată în minte. Își amintește detaliile care l-au făcut să o respingă, deși nu era, probabil, singura femeie care i-a trecut prin pat, atunci când era pe culmile succesului și nu avea întemeiată o familie.

Kamara a acordat un interviu uluitor la Realitatea Sportivă, dezvăluind în detaliu felul în care actuala amantă a lui Laurențiu Reghecampf își desfășura viața. Cuvintele de laudă au lipsit total.

„Formația mea avea turneu prin țară. Habar nu am cum s-a descurcat să ajungă la scenă spunându-mi că e mare fană a mea, că toată viața a visat să mă cunoască. Eram la Călimănești și nici nu știam de unde era! La concertele noastre erau mii de femei. Ulterior am aflat că e din Deva. Nici nu am întrebat-o cum o chema! După concert, noi trupa, mergem împreună să mâncăm și să facem programul pentru următorea cântare. Nici nu mai rețineam dacă e cu noi sau nu. Eram și sunt concentrat pe muzică dintotdeauna. Fiind axat mereu pe creație câteodată par absent și visător.”, a spus Kamara despre momentul în care a cunoscut-o pe rivala Anei Prodan.

Reporter: Te-ai îndrăgostit de Corina Caciuc?
Kamara: Eu sunt îndrăgostit de când mă știu de muzica și de copiii mei. În rest este distracție. Misiunile mele pe pământul ăsta sunt copiii mei, să-i văd fericiți și cu precădere misiunea principală a vieții mele este Leon pentru care aș muta și munții din loc și nicio femeie pe lumea asta nu va putea să însemne ceva, mai ales să-i ia locul.

Exclusiv. Ce face Reghecampf în plin scandal de divorț

Reporter: Ce sfat i-ai dat lui Reghecampf?
Kamara: Cred că orice prieten familist sau tată ar da același sfat. Familia și copiii sunt tot ceea ce contează pe Pământ. Respectul este primordial într-o familie și faptul că-l știu pe Bebeto (n.r. fiul lui Reghecampf) de la botez m-a făcut să îi transmit și eu ceea ce toți prietenii au făcut-o. Să-și vadă de familia lui urgent.

Corina Caciuc a vorbit cu Kamara acum un an!

Reporter: De ce făceai lecții de viață după o noapte tumultoasă?

Kamara: De mic eu mi-am crescut frații pentru că tatăl nostru a murit când eu aveam șapte ani. Am trei surori și un frate. Mă durea cumva sufletul să văd o tânără care își irosea viața, care nu mergea la școală, care fuma enorm, care nu se trata de diferite boli, care nu avea legătură cu părinții ei, care bea enorm, considerând că o astfel de viață se irosește aiurea și tinerețea nu e veșnică și cea mai mare rușine pentru o femeie este să fie tratată așa de bărbați. Chiar lecția aceea de viață a fost ca ea să conștientizeze că se va face de cel mai mare râs dacă nu se oprește și dacă nu o ia pe calea cea bună și normală pentru un om.

Reporter: Se mutase cu tine Corina Caciuc?

Kamara: Niciodată! Eu nu am locuit cu fata asta. Am văzut-o sporadic de câteva ori cred când o chemam pe la mine: cele două seri petrecute la Călimănești si parcă una la mare, una la București și, ultima, la Ploiești. Atât. Niciodată mai mult de o noapte! Niciodată nu a intrat în casa mea. Chiar mi-am adus aminte. Acum un an când am vorbit chiar i-am trimis filmulețul și pozele neștiind că este amanta lui Reghe.

Soții Reghecampf au pozat mereu într-un cuplu unit, fericit și de nedespărțit.

Avidă după reclamă, spune Kamara

Reporter: Lumea vorbește că a plecat cu dansatorii tăi după concert.

Kamara: Nu vreau să vorbesc despre dansatori sau alte persoane căci fiecare are familie și acest subiect cu această fată chiar nu interesează pe nimeni. E lesne de înțeles că singura persoană care își face cu disperare reclamă în această poveste este cea necunoscută și sper că toată lumea a înțeles acest lucru. În această poveste ce este hilar că singura persoană care își face reclamă, căci este avidă după ea, este persoana necunoscută.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre