Kamara, dezvăluiri intime despre amanta lui Reghe! Corina i-a fost „livrată”. Declarații fantastice

Kamara, dezvăluiri intime despre amanta lui Reghe! Corina i-a fost „livrată”. Declarații fantastice
Duminică seară, Anamaria Prodan și Kamara au fost în direct la Realitatea Plus, în platoul emisiunii Realitatea Sportivă. Pornind de la faptul că de la 1 decembrie Anamaria va lansa două noi televiziuni sub umbrela Realitatea, la care una va fi prezentator chiar Kamara, s-a ajuns la detalii interesante despre amantlâcul Reghe-Caciuc.

Rețete și vedete.ro a dezvăluit, în exclusivitate, cum s-a achitat Anamaria Prodan față de Kamara, care i-a pus la dispoziție un videoclip cu Corina Caciuc, cu care s-a iubit în urmă cu mai mulți ani. Prietenul ei loial a avut șansa de a împărți aceeași iubită cu soțul impresarei, iar el a păstrat și dovezi în acest sens. Dovezi care au picat mânușă în momentele tensionate dintre Anamaria și „rătăcitul ei” soț, după cum îl numește chiar ea.

Kamara s-a iubit în urmă cu mai mulți ani cu amanta lui Laurențiu Reghecampf

De la 1 decembrie, Kamara va avea o emisiune de 3 ore la noul post Realitatea Star, unde va prezenta matinalul alături de o tânără. Cu ocazia anunțului, el a precizat că invitația Anei de a lucra la televiziune ei nu a venit ca o recompensă și că a fost doar o coincidență.

O coincidență într-o mare de coincidențe, am putea spune, având în vedere traseul acestei povești. Dar acum vom aștepta cu interes emisiunea.

Citește și: Gravida Corina Caciuc, gest oribil. Reghe privește pasiv cum iubita lui pune în pericol sănătatea copilului

S-au făcut numeroase dezvăluiri, una dintre ele fiind faptul că tânăra Corina i-a fost „livrată” lui Kamara

„Nu a avut nicio relație cu Corina Caciuc. În trei zile cât a fost în turneu la Călimănești, cineva a adus-o pe fată la Kamara. Cântăreț, un public fabulos la acea vreme…”, a spus Anamaria Prodan. „A vrut să mă cunoască”, a spus Kamara. „Am întâlnit-o, i-am luat un interviu… Nu credeam că vreodată acel interviu o să ajungă public și nici măcar că o să ajungă celebră acea persoana!”, a mai completat el. „Kamara a petrecut 6 ore cu fata aceasta”, s-a spus în platou.

Totodată, clipul de câteva minute duc departe ideea că artistul de la Alb & Negru a petrecut doar 6 ore cu Corina Caciuc. Dialogul filmat dintre cei doi îi evidențiază toată viața feteie, de la aspectele familiale – ea fiind certată în trecut cu părinții, la cele legate de școală și de sănătate.

Anamaria Prodan a dezvăluit că a fost dată în judecată de Corina Caciuc, dar și de toată familia acesteia

„M-a dat în judecată amanta soțului meu pentru că i-am folosit pozele de pe Facebook, postate de ea pe Facebook, publice. Pentru că nu a vrut niciodată să ajungă cunoscută, a spus ea. Și că mi-am permis să spun că a avut un proces cu Doru Pârv și că l-a șantaj. Acum am primit acasă actele”, a dezvăluit soția lui Reghecampf care e convinsă că o va învinge în instanță.

Mai mult, pe parcursul discuției, Anamaria Prodan a lăsat de înțeles că postul Realitatea a primit interdicție de la antrenorul U Craiova să i se rostească numele. „Eu am voie să-i zic numele pentru că așa mă cheamă și pe mine, Reghecampf!”, s-a amuzat ea, însă într-adevăr s-a evitat pe tot parcursul emisiunii menționarea în clar a lui Reghecampf.

„Noi suntem oameni care au muncit toată viața, este jenant. Astăzi mi-a zis avocata mea că (n. Corina Caciuc) țipă ca din gură de șarpe, că și mama, și bunica, toți m-au dat în judecată. Și soțul meu este foarte fericit și mândru de asta!”, a dezvăluit Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria, plină de nervi. A făcut-o albie de porci pe amanta Corina. „Bacterie de bălegar” și „larvă”

Reghecampf l-a contactat pe Kamara ca să-i ceară explicații despre relația cu Corina

Kamara: „Eu am primit un mesaj pe Whatsapp, nu știam al cui e numărul. De obicei nu răspund la numere necunoscute. Toată ziua am fost sunat de diferite numere necunoscute. Presiune mare!”

Amanta Corina Caciuc Reghecampf

Anamaria: „Întâmplător, eram cu el. I-am și zis, nu răspunde că este cutare!”

Kamara: „Da. La ora 19 am zis să mă uit pe Whatsapp. Și văd o poză… Zic: A! El este (Reghecampf).

Și el a zis: Pot să te sun? Eu: Nu pot vorbi! Și de aici mesaje multe.

Într-adevăr, i-am spus că ar fi mai bine să aibă grijă de familie, să se concentreze pe meci, și avea să și piardă meciul din ziua respectivă – cel cu FC Argeș. I-am spus să se concentreze pe ce are de făcut, dar i-am spus-o ca tată, ca părinte.”

Anamaria: „Eram împreună cu Kamara și mi-a părut rău, pentru că soțul meu nu făcea așa ceva. Și nici nu se face așa ceva. S-a întâmplat ca în trecut… Poate iubita ta a cunoscut mai multă lume, dar n-ai cum să suni niciodată și să ceri socoteală: Dar de ce, dar ai fost?… Kamara i-a dat un sfat, dar nu l-a înțeles.

Dar acum o să-și vadă de familia nouă, cu siguranță. O să-l ajut eu de data asta să nu mai greșească, să nu mai plece către altă domnișoară din Dubai!”, a conchis cu nerv Anamaria Prodan.