Simona Ionescu / Redactor Șef

Anca Țurcașiu vrea să-și refacă viața, dar bărbații fug de ea. Artista a spus și care e motivul

Anca Țurcașiu vrea să-și refacă viața, dar bărbații fug de ea. Artista a spus și care e motivul
După ce a divorțat de bărbatul alături de care credea că va trăi până la adânci bătrâneți, Anca Țurcașiu și-a luat o perioadă în care să se refacă.

A reușit să-și învingă toate fricile, e mai puternică ca niciodată, dar și pregătită pentru o nouă relație. Există însă o problemă.

Anca Țurcașiu nu spune nu unei noi povești de iubire. A uitat tot ce a fost greu, a lăsat trecutul în urmă, iar dacă va găsi un bărbat care să îndeplinească cerințele, se va lăsa din nou în brațele iubirii. Deocamdată însă domnii nu se înghesuie, iar celebra cântăreață spune și de ce.

„Bărbatii sunt temători se gândesc că am o personalitate foarte puternică. Cine e bărbat, e bărbat ajunge cumva la mine. (…) Nu, să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum.

Anca Țurcașiu, mereu îndrăgostită de viață

„Consider că sunt un om absolut normal”

Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii. Cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu. Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar totuși ai, așa, un sentiment…

Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal”, susține artista.

Anca Țurcașiu s-a transformat total după divorț

De ce a divorțat Anca Țurcașiu

Când a anunțat despărțirea de cel pe care l-a ales să-i fie sprijin la bine și la rău, toată România a fost șocată. Nici până în acest moment, Anca Țurcașiu nu a vorbit despre motivul care a dus la divorț.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche!

În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo Sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului”, a mărturisit artista în iulie 2020.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre