Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Antonescu s-a accidentat la Survivor. Ce a pățit cântăreața

Andreea Antonescu s-a accidentat la Survivor. Ce a pățit cântăreața
Andreea Antonescu a intrat în competiția Survivor în urmă cu o săptămână. Aseara, diva a reușit să se accidenteze. De asemenea, aceasta a reușit să fie nominalizată pentru părăsirea show-ului.

Andreea Antonescu a intrat în competiția Survivor în echipa „Faimoșilor”, însă nu a reușit să facă impresie prea bună.  Pentru că au pierdut primul meci de imunitate al acestei săptămâni, concurenții au fost nevoiți să facă noi nominalizări, lucru care ar putea-o face pe Andreea Antonescu să părăsească Survivor România. Patru participanți au votat-o pe cea mai nouă concurentă a echipei roșii, astfel că aceasta ar putea părăsi competiția. Andreea Antonescu s-a accidentat.

Bruneta a declarat că se aștepta la aceasta nominalizare. ”Mă așteptam, pentru că unii dintre coechipieri au fost asumați, vâzând că și eu sunt o persoană asumată și prefer adevărul oricât de dureros ar fi. Am realizat că aici am găsit o echipă mult mai închegată decât își dau ei seama că formează. Nu e nici cea mai mică surpriză!”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu s-a accidentat în timpul probei

Aseară a avut loc a doua probă pentru imunitate. În cadrul ei, Andreea Antonescu s-a accidentat și nu a mai putut să joace. Proba presupunea dărâmarea a patru bețe cu ajutorul unor cercuri. În timpul ei, Mellina, adversara ei din echipa „Războinicilor”, a aruncat cu un cerc fix în piciorul Andreei. 

Bruneta nu a mai putut juca și a acuzat dureri mari. Un hematon i-a ieșit imediat pe picior și a fost nevoie de intervenția medicilor, care i-au bandajat zona. Penru tot restul competiției, Andreea a stat pe bancă, cu gheață aplicată pe picior. Din fericire, „Faimoșii” au câștigat proba imunității cu ajutorul Elenei Marin, care a înscris nu mai puțin de trei puncte în cadrul competiției de aseară. Și Jador s-a accidentat grav în cadrul primului joc de imunitate din această săptămână, astfel că aseară nu a participat la probele zilei. 

Cum a fost ultima petrecere de 30 de ani a Biancăi Drăgușanu. Ce decizie majoră a luat diva în privința lui Gabi Bădălău

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre