Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan arată tot, nu-i place să mai ascundă nimic. Victor s-a mutat în vila de 850.000 de euro

Andreea Bălan arată tot, nu-i place să mai ascundă nimic. Victor s-a mutat în vila de 850.000 de euro
De când este într-o nouă relație, cu un bărbat care e mai tânăr cu 10 ani decât ea, Andreea Bălan trece printr-o transformare teribilă. Vedeta e de nerecunoscut, dacă e să ne luăm după ceea ce face.

Andreea Bălan arată tot, nu-i place să mai ascundă nimic, de când se iubește cu cel mai bun tenismen român. Victor Cornea este mai tânăr cu 10 ani decât vedeta care e mamă a două fetițe deja, din relația cu soțul precedent, actorul George Burcea. Zilele acestea, Andreea și-a dus familia – fetițele, iubitul, probabil și mama, la concertul din Valea Călugărească, unde toată lumea a admirat-o dansând și cântând în fața unei mulțimi în extaz.

În ultimele zile, diva a continuat să își pună pe tapet existența și povestea de dragoste. Noul ei iubit este bine integrat în viața fiicelor Andreei, care, în trecut, a evitat maxim posibil astfel de întâlniri. Acum e convinsă că și-a întâlnit sufletul pereche și nu îi mai place să ascundă nimic.

L-a filmat pe Victor Cornea plimbând fetițele în brațe și, de foarte multe ori, jucându-se cu ele, în curtea casei. Pasionat de mașinile Porsche, acesta a avut grijă ca și fetițele să aibă propriul Porsche de jucărie, teleghidat, dar petrece mult timp apropiindu-le pe fiicele lui George Burcea de sport. Zilele trecute, puștoaicele au luat primele lecții de fotbal de la tenismen.

Andreea Bălan și Victor Cornea, mai îndrăgostiți ca niciodată

Andreea Bălan și Victor Cornea apar constant în public împreună sau pe canalele media și, de fiecare dată, vorbesc la superlativ despre relația pe care o au sau unul despre altul. „Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin.

Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a spus Victor Cornea, pentru Viva.

Andreea Bălan arată tot, nu-i place să mai ascundă nimic

Mai dezinhibată ca înainte și mai deschisă să își etaleze viața, Andreea Bălan a făcut, recent, un tur al vilei sale de 850.000 de euro. Imaginile au adunat peste două milioane de vizualizări în numai 34 de ore, pe TikTok.

Casa a fost construită în urmă cu aproximativ 10 ani, când Andreea Bălan era într-o relație cu Keo. Practic, a fost construit un duplex, iar după despărțire, pentru că nu îl mai voia nici în viața ei, dar nici ca vecin, Andreea i-a cumpărat partea acestuia și a transformat duplex-ul într-o locuință de peste 300 de metri pătrați.

@andreeabalanTurul casei (p1) 🤭🎼✨♬ original sound – Andreea Balan

„E zona foarte bună, casa este foarte mare. În Pipera. Cred că valorează în jur de 850.000 de euro. Are 340 de metri pătrați cu un teren de 500 de metri pătrați. Are multe, multe camere. Două sau trei locuri de parcare.

Are două intrări pentru că a fost construită ca duplex inițial, însă acum este o casă mare. Spălăm cu două mașini de spălat, uscător, călcător. Avem doi copii și sunt multe de spălat. Living-ul are 120 de metri pătrați”, a spus Andreea Bălan, în clipul postat pe rețelele sociale.

Victor Cornea le învață sport pe fiicele Andreei Bălan

Odată cu iubita sa cea nouă, Victor Cornea a devenit prieten foarte bun și apropiat cu fetițele ei, dar și cu mama artistei, căreia i se adresează deja cu „mami”. În direct la Digi Sport, Victor Cornea a vorbit despre modul în care relația cu Andreea Bălan a avut un impact pozitiv asupra carierei sale.

„Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi.

O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus Victor Cornea, la emisiunea Așii Tenisului.

Cei doi își trăiesc fericirea și e bine că e așa. Andreea și Victor nu ar fi primul cuplu în care Ea este mai mare ca El. Sunt destul de multe exemple: Marina Voica cu Laurențiu Cazan, Anghel Damian cu Lia Bugnar, Oana Roman cu Marius Elisei, actorii Eugen Cristea cu Cristina Deleanu…

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre