Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Berecleanu, vacanță romantică alături de soț. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Foto

Andreea Berecleanu, vacanță romantică alături de soț. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Foto
Au trecut mai bine de 10 ani, de când Andreea Berecleanu a devenit soția medicului Constantin Stan, iar viața ei s-a transformat total. E fericită și se vede.

Cei doi soți știu cum să se bucure unul pe altul și își fa surprize romantice ori de câte ori e posibil. În această vară, ei au decis să își ofere o vacanță romantică în Spania. Prezentatoarea de știri este în al nouălea cer. E așa de fericită încât a decis să împărtășească momentele ei fabuloase cu prietenii virtuali, nu de alta, dar astfel nu numai că le arată ce fericiți pot fi doi soți după un deceniu împreună, dar le oferă și idei de vacanțe cu mult impact cultural.

Andreea Berecleanu a ajuns în vacanță tocmai la Toledo

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan vizitează Spania zilele acestea și strâng amintiri deosebite. „Ieri, Toledo! Minunat orășel patrimoniu Unesco, ai ce vedea și rămâi cu amintiri… Ne-am simțit bine între zidurile orașului vechi, ne-am ambiționat să descoperim cât mai mult din ce oferă.

E un loc tăcut, nu are “surle și trâmbițe” că Madrid, Barcelona, Malaga, Valencia. Poartă cu el și alte emoții, ale unei istorii zbuciumate. De aceea, dincolo de căldură copleșitoare și sufocantă, am rezistat și noi eroic pe străduțele că un labirint care ne-au purtat către Muzeul El Greco, Catedrala, Piață Zocodover… dar și câte o pauză pentru tapas și cerveza”, a povestit, pe Facebook, vedeta.

Cei doi îndrăgostiți au vizitat Madridul, alături de fiul vedetei

Până cu o zi înainte, cei doi îndrăgostiți au vizitat capitala țării. „Cum trec zilele la Madrid, nu știu! Asta chiar constată și Petru la sfârșitul zilei, cu o farfurie de friptură cu sos în față. Căci așa ne-am încheiat ziua, în cel mai vechi restaurant din lume, care a funcționat continuu de la 1725. Iar meniul a rămas și el același. Sobrino de Botin a fost închis o singură dată, timp de 4 luni, pe perioada pandemiei. Impresionant cât de mici erau încăperile pe vremuri, chiar dacă bodegă are și un etaj și totuși câte persoane încap în interior.

A fost prima dată după mulți ani când am mâncat sos seară, mai ales rezultat din zeamă de carne și rântaș. Gustos, deși cam greu pentru o masă de seară . Seară s-a încheiat cu plimbarea pe străzi, în Plaza Major și străduțele din zona. Acum e aproape miezul nopții, avem cerul deasupra, bate puțin vântul, ascultăm muzică bună și ne facem planurile pentru mâine”, a mai povestit Andreea Berecleanu, din vacanța în care e însoțită și de fiul ei.

Poveste de dragoste adevărată

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu păreau un cuplu pe care nu-l putea distruge nimeni să meargă pe drumuri diferite. Pronunțat în 2013, divorțul dintre Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu a continuat cu multe alte procese legate de partaj și de pensia alimentară pentru cei doi copii.

Dar aceste întâmplări nu îi pot umbri vedetei de televiziune bucuria relației cu medicul Constantin Stan. Acesta, a dezvăluit vedeta, poartă verigheta lângă inimă. „Soțul meu o poartă la gât dintotdeauna, asta pentru că ar fi expusă unei eventuale pierderi din cauza profesiei lui. În plus, așa o simte cel mai bine, cel mai aproape de suflet”, a spus vedeta de televiziune.

Sursa foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre