Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Esca a rămas singură. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei

Andreea Esca a rămas singură. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei
Totdeauna va avea grijă de copiii ei, indiferent ce vârstă ar avea. Acum însă, Andreea Esca s-a despărțit de fiul său. Care e motivul.

Andreea Esca e mândră de fiul ei, dar despărțirea e foarte grea. Unde a plecat acum Aris Melkior.

Andreea Esca a rămas singură. Ce s-a întâmplat cu fiul vedetei

Alexia și Aris Melkior sunt tot ce are mai frumos pe lume și mama Andreea Esca ar face orice pentru ca acestora să nu le lipsească nimic. Dar acum are sufletul împărțit. Fiul ei s-a mutat din România. Acesta va locui în Spania, întrucât face facultatea la Barcelona. „A plecat la o facultate de business la Barcelona”, a declarat Andreea Esca, potrivit Libertatea. Aris a terminat liceul în luna iunie și toate examenele le-a luat cu brio, fiind felicitat de profesorii săi.

Băiatul nu a fost atras de mirajul televiziunii

Chiar dacă are acasă o profesionistă în ale presei, se pare că Aris nu a fost deloc atras de mirajul televiziunii și a dorit să o ia pe alt drum. Cât privește faptul că părinții lui sunt VIP-uri, tânărul a declarat cu ceva timp în urmă că pentru el mama și tata rămân cel mai frumos lucru.

”Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, a spus Aris Melkior într-un interviu.

Ce se întâmplă cu Alexia Eram

Cea care adoră să fie în lumina reflectoarelor se pare că este însă fiica Andreei Esca, Alexia Eram. Aceasta e faimoasă în rândul tinerilor de pe Instagram, fiind următori de zeci de mii de fani, atenți la postările tinerei. Pe partea profesională, totul funcționează perfect, se pare că Alexia știe ce vrea. Despre relația ei cu Mario Fresh s-a tot scris că ar fi pe ducă, acesta fiind prins recent în tandrețuri cu o brunetă. Rămâne de văzut dacă este așa, fiindcă Alexia nu a reproșat nimic public iubitului ei și nu a spus că relația lor s-a terminat.

Sursă foto:  libertatea, cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre