Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Marin a prins curaj și s-a pozat la plajă în toată splendoarea, tocmai în California

Andreea Marin a prins curaj și s-a pozat la plajă în toată splendoarea, tocmai în California
Andreea Marin este în vacanță zilele acestea și se plânge de căldură. „Căldură mare, mon cher”, a scris vedeta într-o postare în care își etalează noua siluetă.

La un ocean distanță de România, Andreea Marin suferă de asemenea de căldură. Iar pentru că e în vacanță, costumul de baie face parte din garderoba obligatorie., Zârna surprizelor își etalează noua siluetă într-un costum de baie minuscul.

Andreea Marin a slăbit și știe cum să își pună în evidență bustul generos și formele apetisante. Ea a adoptat pentru un costum de baie negru, care lasă frumos vederii noua ei siluetă. Și, odată cu asta, Andreea Marin ne arată cu ce se ocupă în concediu. Ea e în California zilele acestea, unde se bucură de soare și relaxare.

Andreea Marin, entuziasmată de ultima carte citită

„Căldură mare, mon cher! Dar nu pot lăsa cartea asta din mână, citesc și sufăr , și e doar vina mea: cine m-a pus să călătoresc împreună cu ea?! Zborul peste ocean și momentele de liniște la soare au fost acaparate de Lifespan, trag umbrela aproape, îmi iau crema de soare drept aliat și o devorez, pagină cu pagină, până la apus promit s-o dau gata – deocamdată m-a dat gata pe mine chiar ea .

Andreea Marin își etalează silueta subțire, la plajă, în California

Am comandat volumul online înainte să plec din țară, pentru că îl urmăream pe autorul David A. Sinclair în podcastul său captivant, în aparițiile sale online, este profesor de genetică la Harvard Medical School, cercetător strălucit, numit de publicația Time „unul dintre primii 100 cei mai influenți oameni din lume” și unul dintre primii 50 cei mai influenți cercetători din domeniul sănătății la nivel mondial, cu peste 30 de ani de experiență.


Dar tocmai pentru că aplică în propria viață ceea ce descoperă, cu precauție, nu ca un irațional pasionat, arată mai degrabă ca un puști energic, în loc să-și dezvăluie vârsta, pare că a descoperit elixirul tinereții. E membru al Federației Americane pentru Cercetarea Îmbătrânirii și a primit numeroase distincții pentru realizările sale științifice extraordinare.

Cartea e scrisă echilibrat, cu sevă, cu inteligență și umor, dar mai ales cu informații extrem de interesante și relevante, face echipă împreună cu Matthew D. LaPlante, profesor asociat de jurnalism la Utah State University atât la scrierea cărții, cât și în podcastul de care vă vorbeam. Poți afla o grămadă de detalii utile pentru propria viață, despre echilibru, sănătate și longevitate dincolo de ceea ce știam cei mai mulți dintre noi până acum, îți recomand să citești cartea care are și un subtitlu ce te intrigă ca cititor: „De ce îmbătrânim și cum să nu o mai facem”. Ar fi minunat să știm cu toții ce scrie în ea!”, a notat Zâna surprizelor.

Vara este toridă în California, mai anunță Andreea Marin, „doar adierea ce vine dinspre ocean mai face călătoriile pe timp de zi mai ușoare”.

Sursa: Facebook / Andreea Marin

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre