Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Raicu are și acum tatuate pe suflet cuvintele tatălui. „O să ajungi măturăreasă și ne vei face de râs. Ultima proastă vei fi”

Andreea Raicu are și acum tatuate pe suflet cuvintele tatălui. „O să ajungi măturăreasă și ne vei face de râs. Ultima proastă vei fi”
E o femeie respectată, talentată și foarte iubită de români, însă sunt puțini cei care știu ce durere poartă în suflet Andreea Raicu.

Cu un tată extrem de dur, Andreea Raicu a trăit o viață grea, încercând mereu să fie la înălțimea așteptărilor acestuia. Doar pentru a primi iubirea de care avea atât de multă nevoie.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Andreea Raicu și-a deschis sufletul și a vorbit despre momentele grele trăite alături de tatăl său, ale cărui vorbe dure nu le va putea uita niciodată. Vedeta a suferit enorm, iar pentru a înțelege ce se întâmplă și a putea să reușească în viață a avut nevoie de ani buni de terapie.

Andreea susține că tatăl său o umilea ori de câte ori avea ocazia, iar singurele momente în care îi era alături era atunci când se îmbolnăvea. Chiar și așa, Andreea a mărturisit cu ceva timp în urmă că are în suflet un mare regret: că nu i-a spus tatălui niciodată cât de mult îl iubește. În plus, cuvintele tatălui i-au afectat și relațiile de iubire.

Cum a afectat-o faptul că a fost umilită de propriul tată

„Mi-a luat foarte mult timp să mă împac cu tot ce s-a întâmplat. La momentul respectiv eram foarte nervoasă și furioasă pe el și mi-am arătat această furie. Mi-amintesc că au fost luni întregi în care nu am vorbit cu el. La un moment dat, era vară, mi-amintesc că l-am auzit vorbind cu mama și spunându-i: „Nu se va alege nimic de fata asta.

Stă toată ziua și se prostește în oglindă și schimbă hainele de parcă asta i-a aduce ceva în viață”. De aceea, mulți ani, partea de fashion am considerat-o mult prea superficială. Spunea: „O să vină acasă cu burta la gură și nici n-o să știe cine e tatăl și o să aibă tot timpul grijă de un bărbat care să aibă grijă de ea”. Când am auzit asta, trei-patru luni n-am vrut să mai vorbesc cu el și nu știa de ce.

„Totdeauna trebuia să fiu foarte deșteaptă ca să primesc dragostea”

„M-a influențat mult, pentru că m-am gândit că, dacă vreodată, vreun bărbat va avea grijă de mine, tatăl mea avea dreptate. De aceea, toată viața nu am lăsat nici un bărbat cu care am avut o relație să aibă grijă de mine. Acea frază mi-a rămas tatuată în minte și a trebuit să fac foarte multă terapie ca să pot să ies din această poziție a unei fetițe care trebuie să-i demonstreze tatălui că e capabilă să facă lucruri și că nu va rămâne proastă și măturăreasă cum a spus el.

Pentru că totdeauna trebuia să fiu foarte deșteaptă ca să primesc dragostea. Această dinamică a mers cu mine și când eram mare, drept urmare când un bărbat îmi oferea dragostea peste noapte, mi se părea extraordinar de plictisitor”, a spus Andreea Raicu cu lacrimi în ochi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre