Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Raicu păstrează un secret, dar vorbește pentru prima oară că vrea să fie mămică

Andreea Raicu păstrează un secret, dar vorbește pentru prima oară că vrea să fie mămică
Andreea Raicu e în cea mai bună perioadă a vieții sale și asta se vede cu ochiul liber. Vacanța în Grecia a fost ca un balsam pentru sufletul ei.

A făcut pace cu ea însăși, are un suflu nou și arată mai bine ca niciodată. Andreea Raicu e iubită, iubește și debordează de energie.

Andreea Raicu își ține fanii pe jar. Ce secret păstrează vedeta

Vacanța din Grecia de unde s-a reîntors recent a fost o adevărată binefacere pentru Andreea Raicu. Vedeta e plină de viață și pusă pe fapte mari. Invitată de Cătălin Măruță în emisiunea sa, bruneta a dat de înțeles că relația pe care o are acum cu Matei Stratan este cea de care are nevoie, pentru că o face fericită. Fin observator așa cum îl știm, Măruță a văzut imediat că pe degetul Andreei se află un inel deosebit, însă vedeta s-a eschivat. Păstrează secretul. Dar a vorbit despre dorința de a avea un copil, de a deveni mamă.

 

Vrea să fie mămică. „Sunt mai pregătită decât eram înainte”

Dar Măruță a mers și mai departe și a încercat să afle de la Andreea Raicu dacă așteaptă sau nu un copil. Iar răspunsul acesteia lasă loc de foarte multe interpretări. „Deci dacă am fost în Grecia și am rămas însărcinată acolo, ar avea două săptămâni, deci nici eu n-aș ști. Am învățat ce să îi dau și ce timp să îi ofer unui copil.

Pentru mine e important să îi dau copilului acea direcție. Oricum, sunt mai pregătită decât eram înainte. Știi care e visul meu? Visul meu este să rămân însărcinată și să nu știe nimeni până când nasc. Pentru că vreau să fie pentru mine, nu vreau să fie pentru nimeni altcineva.

M-am balonat un pic, ce, în vacanță nu poți să mănânci mai mult? Eu am mâncat cartofi prăjiți și altele. Poate o să am o burtică foarte mică, ca mama, care până la șase luni nu și-a dat lumea seama că este însărcinată. Sau ca Anca Serea sau Dana Rogoz”, a spus Andreea Raicu.

Nu știm dacă Andreea a vorbit la modul general despre sarcină sau chiar se pregătește să devină mămică, dar nu putem să nu ne amintim că în Grecia se află una dintre cele mai tari clinici de fertilizare, la care au apelat și alte vedete pentru a rămâne însărcinate. Vom afla în viitor, căci speculațiile rămân ceea ce sunt.

Ce s-a ales de „fiica secretă” a vedetei

Puțini sunt cei care știu că acum mai bine de 15 ani, Andreea a devenit “mamă” de la distanță pentru Maria, o fetiță dulce care a stat într-un orfelinat. Vedeta a păstrat legătura cu fetița iar între timp aceasta a devenit mamă. „Parcă o văd pe micuța Maria care mă aștepta în urmă cu 15 ani la ușa centrului Macrina cu băgăjelul făcut.

Știa că vin în Ajunul Crăciunului să o iau pentru două săptămâni, cât dura vacanța. Zile care aveau să ne schimbe viața amândurora. Cu câteva zile înainte de Crăciunul din acel an, am mers împreună cu colegii de la Prima TV să ducem câteva cadouri copiilor la Centrul Macrina de care avea grijă Părintele Gabriel.

Pentru că am observat că una dintre fetite era destul de timidă, m-am dus să vorbesc cu ea. S-a lipit de mine și nu a vrut să îmi mai dea drumul. Așa că am ținut-o în brațe până în momentul plecării. Au alergat după noi la poartă, nu voiau să ne mai lase să plecam.

I-am întrebat dacă pleacă undeva de Crăciun. Unii dintre ei, cei care mai aveau părinți, urmau să plece acasă. Fetița timidă pe care o ținusem în brațe s-a uitat în ochii mei și mi-a zis că nu pleacă nicăieri. Cred că era singura care rămânea la centru. (..)”, a spus Andreea Raicu cum a fost prima sa întâlnire cu Maria.

Sursă foto: instagram

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre