Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Raicu se pregătește de Crăciun. Îl va avea aproape pe noul său iubit

Andreea Raicu se pregătește de Crăciun. Îl va avea aproape pe noul său iubit
Andreea Raicu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Relația ei cu Matei Stratan a trecut recent la un alt nivel, iar cei doi se pregătesc să își petreacă sărbătorile împreună.

Speculațiile din presă potrivit cărora Andreea Raicu s-ar iubi de ceva vreme cu afaceristul Matei Stratan prind contur. De data aceasta, cei doi au fost văzuți împreună, chiar în casa părinților afaceristului. Se pare că anul acesta de sărbători, Andreea îl va avea aproape pe noul său iubit.

Andreea Raicu în vizită la părinții iubitului

Paparazzi au început să o urmărească pe vedetă încă de când aceasta a declarat că există un bărbat în viața ei care o face fericită, nedorind însă să îi dezvăluie identitatea. Imagini cu vedeta ieșind din casa lui Stratan au făcut „lumină” ulterior. Fotoreporterii Spynews au surprins-o pe vedetă ieșind din casa părinților iubitului. La plecare, cei doi au părut destul de degajați și, zâmbind larg, și-au luat la revedere pupându-se pe obraz. 

Matei Stratan are vârsta de 33 de ani și este supranumit în cercurile mondene “Mr. Cash”. Familia lui are o avere estimată la 300 milioane de euro, proprietăţi în Londra, Toscana (Italia), Iaşi,  Bucureşti, un parc auto impresionant, cu maşini în valoare de 200.000 de euro bucata, dar şi un iaht cu valoare istorică, ancorat în Grecia.

Matei este tatăl fetiței Mădălinei Ghenea, fotomodel și actriță care trăiește împreună cu copilul la Milano.

Milionarul Dan Stratan, tatăl lui Matei, provine dintr-o familie cunoscută în Iaşi.

Relațiile Andreei Raicu

Până nu de mult, Andreea Raicu (în vârstă de 43 de ani) s-a desprins din ghearele depresiei în care a fost aruncată de traumele copilăriei, dar și de eșecurile suferite în dragoste. Ea s-a iubit de-a lungul timpului cu Cristian Chivu, Tudor Chirilă și Horia Tecău, însă niciunul nu a dus-o la altar.

Ea a debutat ca model, câștigând câteva concursuri importante de modelling, apoi a intrat în televiziune, unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastrar.

Cum-necum, Loredana îi ia locul Mihaelei Rădulescu în viața lui Dani Oțil

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre