Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Tonciu a cheltuit toți banii pe ghicitoare. Cazul Oana Zăvoranu se repetă

Andreea Tonciu a cheltuit toți banii pe ghicitoare. Cazul Oana Zăvoranu se repetă
Andreea Tonciu nu duce grija banilor, iar sumele câștigate din televiziune, care nu au fost deloc puține, s-au dus la... ghicitoare. Bruneta a explicat și motivul pentru care a recurs la o asemenea decizie.

Andreea Tonciu a fost dintotdeauna curioasă să știe ce-i rezervă viitorul, motiv pentru care a decis să dea bani la ghicitoare. Vedeta a explicat și ce a determinat-o să oprească aceste vizite care i-au golit buzunarele, asemeni Oanei Zăvoranu – care a dat inclusiv o casă şi o maşină femeilor „cu puteri mistice”.

„Știam toate ghicitoarele din București, ajunsesem și la Giurgiu”

Andreea și-a cheltuit toți banii pe ghicitoare

„Toți banii făcuți din televiziune s-au dus pe ghicitoare la mine, până să mă mărit. Eram nebună. Le știam pe toate din București, ajunsesem pe la Giurgiu. Nu dădeam banii la vrăjitoare, ci la ghicitoare. Mie nu-mi plăceau vrăjitoarele. Mie îmi plăcea să îmi zică în cărți ce vede, ce se întâmplă, cum va fi. Bine, niște porcării. Nu știu în cât timp mor.

„Intrasem în nebunia asta, dar nu mi s-a adeverit nimic din ce mi-a zis”

Era o vrăjeală, dar mie îmi plăcea. Intrasem în nebunia asta, credeam ceea ce mi se spune acolo, dar nu mi s-a adeverit nimic din ce mi-a zis. Am cheltuit toți banii pe care îi făceam la televiziune. Nu știu câți bani am făcut. Când mergeam la emisiuni luam 200, 300, 500, 1000 de euro. Mă duceam la vrăjitoare care îmi luau 150 de lei pe ședință, să-mi dea în cărți. Mergeam aproape zilnic, când nu aveam ce să fac”, a mărturisit Andreea Tonciu.

„Mi-a spus că moare tata”

Treaba cu ghicitoarele a ținut destul de mult, dar a venit și momentul în care a renunțat definitiv. Andreea a încetat cu ghicitul când i s-a spus că tatăl său va muri. „De atunci nu mă mai duc. Ceva bun mi-au spus că o să fac mulți bani, că îmi iau casă.

Vrăjeli, îți dai seama, dar pe moment puneam botul. Mi-am luat casă, dar după mulți ani. Îmi spunea că îmi iau casă în 3 puncte, 5 puncte. 3 puncte adică 3 ore, 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni, 3 ani… Pe mine mă interesa dacă fac bani, dacă o să fiu bine, când o să mă mărit, dacă o să mă înțeleg bine cu partenerul.

Mergeam cu prietenele mele. Prietenele mele m-au dus la ghicitoare, dar nu zic numele. E și una din showbiz, dar nu spun numele. Nu vreau să spun, că nu vreau să creez probleme”, a spus, râzând, Andreea Tonciu în podcast-ul lui Bursucu. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre