Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreei Bălan n-o să-i pice bine deloc. Nimeni n-a știut până acum ce face George Burcea cu soacra. Cine i-a dat de gol. Exclusiv

Andreei Bălan n-o să-i pice bine deloc. Nimeni n-a știut până acum ce face George Burcea cu soacra. Cine i-a dat de gol. Exclusiv
Viviana Sposub și-a serbat frumoasa soră, alături de mama sa și George Burcea. Au ieșit la iveală multe secrete.

De când Viviana Sposub e într-o relație cu George Burcea, mama prezentatoarei e cea mai fericită soacră. Iată și motivul.

Cu puțin timp în urmă, Viviana Sposub și-a scos în oraș familia, pentru o ocazie deosebită. Sora sa, Bianca a împlinit 33 de ani, așa că era nevoie de o petrecere pe cinste. Bineînțeles că n-a lipsit nici George Burcea, care a fost răsfățatul celor trei femei.

Viviana n-a ratat ocazia să nu facă mai multe video-uri pe care să le posteze pe contul de socializare, pentru a le arăta internauților ce relație minunată are cu bărbatul vieții sale. De asemenea, internauții au fost plăcut surprinși să o vadă pe sora Vivianei în toată splendoarea ei. E drept că rochia albă pentru care a optat i-a scos în evidență formele perfecte, iar bărbaților din club li s-au cam scurs ochii.

La mulți ani, mami! La mulți ani nouă!

„Noi 3! Am sărbătorit-o pe Biuța care a împlinit 33 de ani, deși pare că abia a făcut douăzeci și un pic. La mulți ani, @bianca_sposub! La mulți ani, mami! La mulți ani nouă! Vă iubesc!”, s-a destăinuit bucuroasă, Viviana. Prezentatoarea și George Burcea nu s-au uitat la bani când a venit vorba de cadou, așa că Bianca a primit un parfum foarte scump, care e preferatul ei.

„Și își trimit mereu poze cu mâncarea pe care o gătește fiecare”

George Burcea s-a comportat exemplar cu iubita sa, dar n-a putut să reziste să nu-și ia soacra în brațe și să se amuze amândoi. Iar Viviana i-a dat de gol, povestind ce face mama sa și actorul atunci când ei sunt plecați din țară. Să fi știut oare Andreea Bălan de toate aceste talente ascunse ale fostului său soț?

„Atât de tare mă bucur că George și mama au o relație atât de frumoasă. Mic secret: atunci când suntem plecați, el vorbește cu mama mai des decât o fac eu. Și își trimit mereu poze cu mâncarea pe care o gătește fiecare”, a spus Viviana, mândră de un asemenea bărbat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre