Simona Ionescu / Redactor Șef

Angelina Jolie și-a lansat linie de modă. „Vreau să construiesc o casă pentru ca alți oameni să devină așa ceva”

Angelina Jolie și-a lansat linie de modă. „Vreau să construiesc o casă pentru ca alți oameni să devină așa ceva”
După patru ani de la divorțul de Brad Pitt, viața Angelinei Jolie a avut mult de suferit. Dar răul a trecut și una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, se reinventează. A reușit să-și deschidă casa de modă la care a visat atât de mult.

Angelina Jolie și-a împlinit visul: și-a deschis casa de modă, care se va baza doar pe materiale reciclate. Într-un interviu pentru revista Vogue, actrița a spus și cum a fost ales locul unde se află atelierul de creație.

A făcut și o cafenea, în parteneriat cu organizații de refugiați

Artista a mărturisit că vede acest loc ca pe un spațiu de colaborare, un fel de centru cultural-atelier de design care combină serviciile de croitorie și reciclare cu o galerie de artă pentru artizani locali și o cafenea administrată în parteneriat cu organizații de refugiați. „Am întâlnit o mulțime de artizani de-a lungul anilor, oameni foarte capabili și talentați și mi-ar plăcea să îi văd cum se dezvoltă”, a mărturisit Angelina Jolie.

Angelina Jolie și-a deschis casă de modă. Sursă: Vogue

Printre colaboratorii vedetei se numără modistul Justin Smith, stabilit la Londra, artistul american Duke Riley și pe dantelarul sud-african Pierre Fouché. „Nu vreau să fiu o mare creatoare de modă. Vreau să construiesc o casă pentru ca alți oameni să devină așa ceva”, s-a destăinuit vedeta.

În cafenea vor exista kituri de reparații de luat acasă

Potrivit informațiilor jurnaliștilor, la casa de modă a Angelinei Jolie vor fi și servicii de reparații care vor începe de la 10 dolari pentru un petic pictat manual. De asemenea, în cafenea vor exista kituri de reparații de luat acasă și o stație de activități de tip „stud-it-yourself” pe care clienții o pot folosi gratuit.

Un proiect pentru întreaga familie

Pax și Zahara, copiii Angelinei s-au implicat în acest proiect, despre care actrița spune că este unul pentru întreaga familie. „Aveam 26 de ani când am devenit mamă. Întreaga mea viață s-a schimbat. Faptul că am avut copii m-a salvat și m-a învățat să fiu în această lume în mod diferit.

Cred că, recent, m-aș fi scufundat într-un mod mult mai întunecat dacă nu aș fi vrut să trăiesc pentru ei. Ei sunt mai buni decât mine, pentru că îți dorești ca și copiii tăi să fie așa. Bineînțeles că eu sunt mama și sper că acel loc sigur pentru ei și acea stabilitate. Dar sunt și cea de care ei râd, și îi văd preluând atât de multe aspecte diferite ale familiei noastre”, s-a confesat Angelina.

Angelina, alături de doi dintre copiii ei. Sursă foto: Vogue

Cum a fost Angelina când era copil

Pe de altă parte, vedeta și-a amintit și cum era în copilărie. „Am fost destul de întunecată când eram tânără. Eram un golan, nu eram un copil popular, mergeam la magazinele de vechituri, tăiam lucruri, ardeam mici găuri de țigară în lucruri. Așa eram eu în adolescență și nu aș schimba asta pentru nimic în lume. Poate că acea parte din mine vrea să se împotrivească. „Întotdeauna mi-am dorit să-mi duc familia într-un loc în care să pot spune: Hainele tale te reprezintă cu adevărat?”

Mi se pare ușor amuzant că suntem implicați în modă – nu cred că niciunul dintre noi nu este prea „la modă”. Dar pentru că trăim în hainele noastre, este o parte atât de importantă din ceea ce suntem și ceva ce este important de explorat, mai ales pentru tineri. Întotdeauna mi-am dorit să-mi duc familia într-un loc în care să pot spune: Hainele tale te reprezintă cu adevărat? Absolut tu? Și îți place? Cred că o persoană obișnuită nu ar crede că da. Dar cred că croitoria face asta pentru tine”, ”, a povestit Angelina pentru Vogue.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre