Simona Ionescu / Redactor Șef

Aniversare tristă la Monaco. Prințul Albert, judecat pentru încă un copil din flori

Aniversare tristă la Monaco. Prințul Albert, judecat pentru încă un copil din flori
A 43-a aniversare a prințesei Charlene de Monaco a fost o „afacere de familie” intimă, dezvăluie prințul Albert. Mesajul lui vine pe fondul scandalului iscat în jurul procesului de paternitate în care e implicat.

Potrivit prințului, în vârstă de 62 de ani, cuplul a sărbătorit ziua cea mare într-un mod discret cu copiii lor gemeni în vârsta de 6 ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, dar, de fapt, a fost o aniversare tristă pentru Charlene de Monaco. Fosta înotătoare olimpică și-a petrecut ziua înconjurată de familie. Criza COVID-19 a căzut la fix, având în vedere problema cu care se confruntă Prințul Albert de Monaco: un nou proces de paternitate.

Cu câteva săptămâni în urmă, s-a dezvăluit că Prințul Albert urmează să se prezinte în instanță într-un nou proces pentru stabilirea paternității unui alt copil, pe care l-ar avea cu o prietenă secretă.

Aniversare tristă pentru Charlene de Monaco

Și prințesa Charlene a făcut primele sale comentarii despre prințul Albert, pe fondul acuzațiilor. Vorbind cu Point du Vue, ea a dezvăluit: „Când soțul meu are probleme, el îmi spune despre ele. Îi spun adesea, indiferent ce ar fi, sunt sută la sută alături de tine. Voi sta alături de tine orice faci, în vremuri bune sau rele”. Mama celor doi prinți, aceasta a mai adăugat că îi spune adesea soțului ei că „îl va proteja” și că „va fi întotdeauna lângă el”.

De ce s-a tuns Prințesa Charlene

Recent, prințesa Charlene a dezvăluit că noua ei tunsoare, cu o parte laterală rasă, a fost decizia ei, explicând că își dorea de multă vreme sa facă o schimbare. Aceeași coafură a purtat-o și Rihanna, acum câțiva ani. Și alte artiste consacrate și-au ras parțial țeasta. Decizia prințesei e unică în istoria monarhiilor europene. Nimeni, până la ea nu a îndrăznit o coafură așa radicală.

Prințesa  a spus că a respins comentariile despre stilul abordat, adăugând: „Și nu am nimic să răspund, cu excepția faptului că suntem în 2021 și că în aceste vremuri atât de tulburate, atât de dificile, merită alte subiecte mult mai importante atenția noastră”.

Prințului Albert i s-a cerut un test ADN

Surse din principat spun că Charlene a avut un an „teribil”, în timp ce avocații cuplului se pregătesc pentru procesul de paternitate care se va deschide la Milano în luna februarie. Iar decizia de a se tunde a fost o replică la toate acestea.

Albert ar fi avut o relație cu o  braziliancă de 34 de ani, care a dus la nașterea unei fetițe pe 4 iulie 2005. Acuzația, pe care avocații săi cataloghează ca fiind o „înșelăciune”, este deosebit de dureroasă, deoarece se întâlnea cu Charlene la acea vreme, după ce a cunoscut-o pe fosta înotătoare olimpică în 2000.

Aniversare tristă pentru Charlene de Monaco

Albert a primit o scrisoare scrisă de mână de la copil, care acum are 15 ani ; „Nu înțeleg de ce am crescut fără tată, iar acum că te-am găsit, nu vrei să mă vezi.”

Au fost depuse la dosar și acte legale, deoarece avocații reclamantei cer ca Prințul Albert să fie supus unui test ADN – la fel cum s-a întâmplat și înainte de a fi în cele din urmă identificat ca tatăl al altor doi copii nelegitimi, născuți în anii 1990 și începutul anilor 2000.

Prințesa Charlene a fugit de la propria nuntă și s-a ascuns în ambasadă

Prințesa, al cărei nume de fată era Charlene Wittstock, era înotătoare olimpică pentru Africa de Sud când l-a întâlnit pentru prima dată pe Albert la o competiție acvatică din Monaco în 2000. Cei doi au început să se întâlnească la scurt timp după aceea. Gemenii lor – fiica Gabriella și fiul Jacques – s-au născut trei ani mai târziu și sunt moștenitorii oficiali ai familiei.

Prințesa Charlene și Prințul Albert s-au logodit în 2010. Nunta a avut loc un an mai târziu. Se spune că prințesa Charlene s-a supărat cu două zile înainte de nunta regală după ce a auzit că prințul Albert a avut un al treilea copil în timpul relației lor. S-a spus că Charlene a încercat să fugă acasă în Africa de Sud de trei ori înainte de „căsătoria aranjată”, la un moment dat refugiindu-se în ambasada țării sale la Paris.

Oficialii din Monaco au convins-o prin intermedierea unui acord între prinț și mireasa sa reticentă, să revină. Înțelegerea, despre care se vorbește arată că, după ce îi va oferi prințului un moștenitor legitim, ar fi liberă să plece oricând ar dori. Sunt memorabile imaginile de la nunta lor: Charlene era în lacrimi, în timp ce soțul ei privea impasibil. Mai târziu, prințesa Charlene a mărturisit că se simte „foarte singură” în Monaco.

În decembrie 2014 Charlene a dat naștere gemenilor, prințesei Gabriella și moștenitorului tronului prințul Jacques.

„Uneori e greu să zâmbești”

În 2019, într-un interviu rar, prințesa Charlene a mărturisit că „uneori e greu să zâmbești”. Și atunci a spus că anul a fost „foarte dureros”. Se împăcase cu ideea că soțul ei a mai făcut și alți copii, în afara relației oficiale. Charlene a confirmat că stilul ei de viață de basm a venit la pachet cu probleme profunde.

Charlene a spus: „Oamenii sunt foarte superficiali și au tot felul de curiozități legate de viața mea intimă. Vai, dar de ce nu zâmbește prințesa în fotografii? Ei bine, uneori este greu să zâmbești. Oamenii nu știu ce se întâmplă în intimitate. Am privilegiul de a avea această viață, dar îmi este dor de familia mea și de prietenii mei din Africa de Sud și sunt adesea tristă pentru că nu pot fi mereu acolo pentru ei.”

Copiii din flori ai Prințului Albert

În mai 2005, chiar înainte de a deveni prinț de Monaco, Albert a confirmat că este tatăl biologic al lui Alexandre.  Mama băiatului era Nicole Coste, fostă însoțitoare de zbor Air France din Togo.

Un test ADN din mai 2006 a confirmat, de asemenea, că Albert era tatăl lui Jazmine Grace. Fata e rezultatul unei aventuri cu Tamara Rotolo, o agentă imobiliară americană. Prințul a cunoscut-o în timp ce era în vacanță în sudul Franței. Jazmine s-a născut în anii 1990 și Alexandre în 2003. Brazilianca spune că a călătorit în jurul lumii împreună cu prințul în anii 2000.

Sursa: Daily Mail

Sursa foto: Instagram

Bogații planetei au făcut miliarde de dolari în timpul pandemiei. Iată cifrele!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre