Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia a rupt internetul cu o poză în care a arătat cele mai intime părți. Fanii au remarcat un detaliu rușinos

Antonia a rupt internetul cu o poză în care a arătat cele mai intime părți. Fanii au remarcat un detaliu rușinos
Antonia a demonstrat de mult că este o femeie fără inhibiții. Ea nu are probleme să își etaleze calitățile și să își arate defectele. Aceasta postează imagini incitante deseori pe rețelele sociale.

Recent, Antonia a înnebunit internetul cu o imagine în care apare purtând maieu peste bustul gol, neacoperit de sutien. Este o imagine care a făcut valuri. Imaginea a bătut recordul personal al artistei, strângând peste 158.000 de like-uri. Antonia apare cu Iisus Hristos la gât, talisman ocrotitor, și cu cerceii din sfârcuri la vedere. Ea poartă doar lenjerie intimă în postarea pe care a făcut-o pentru a le transmite fanilor ei un nou an fericit. Și le-a adus multă fericire. Antonia poartă același maieu în care a mai apărut, peste vară, în aceeași ipostază, fără sutien.

Antonia, mândră de sânii ei operați după nașteri

Antonia e mândră de sânii ei pe care și-a ajustat după nașteri. Nu și-a ascuns niciun moment operația. Din contra. „Am făcut o operaţie la sâni, iar în seara asta i-am scos la joc (n.r.-la eveniment). Am simţit nevoia să fac această schimbare. Mi-am pus implant mamar după ce l-am născut pe fiul cel mic, Achim, iar acum am mai dorit nişte modificări, pentru a avea o stare bună. Trebuie să te simţi bine cu tine şi să nu iei în considerare părerea altora”, a mărturisit Antonia în 2020.

Alex Velea, dseclarație de dragoste în văzul lumii

Prima replică la fotografia incitantă cu piercing-urile la vedere, a avut-o Alex Velea. Iubitul și partenerul Antoniei de ani buni. „Wishing you a calm 2023… Just let all the negativity go”, a scris Antonia în postarea sa incitantă. Alex Velea i-a replicat imediat: „Te iubesc! ❤️ La mulți ani tuturor celor care vă bucurați din iubirea noastră! Nu o exagerăm, nu facem reclame, real… nu contează părerea ălora care nu înțeleg. Suntem fix ca voi. Va iubim și vă urăm un an Fantastic! La mulți ani 2023!”.

După un an întreg de muncă, Antonia și Alex Velea și-au luat toți cei trei copii și au plecat împreună în vacanță. Ei s-au dus într-o destinație exotică, la mii de kilometri distanță, mai exact în Maldive.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre