Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia e plină de operații estetice! A recunoscut tot

Antonia e plină de operații estetice! A recunoscut tot
Frumoasa Antonia spulberă un mit, acela că frumusețea ei e naturală 100%. Foarte multe tinere o și invidiază pentru ceea ce credeau că e lăsat de mama natură. Din păcate, și ea a recurs la multe proceduri estetice, chiar operații majore, pentru a arăta perfect. Din fericire, măcea ea, acum, recunoaște!

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, a apelat la chirurgii esteticieni pentru a arăta „țiplă”. Iubita lui Alex Velea a reunoscut că a apelat la medici pentru a rămâne în topul celor mai sexi femei, chiar dacă unii ar putea spune că tinerețea (34 de ani) și carisma ar fi fost suficiente.

Deși lumea o credea naturală 100%, iată că, în realitate, lucrurile nu sunt chiar atât de… reale. După ce a născut ce-l de-al treilea copil, artista a început să apeleze la bisturiu. Și nu doar o dată!

Bruneta a început cu un implant de silicon în bust, deoarece, spunea ea „după trei sarcini era mai mult decât necesar”. În acel timp a încercat și diverse tratamente noninvazive pentru a-și subția talia, însă acestea nu au dat rezultatele dorite.

„Am simțit că vreau mai mult”

Antonia a revenit astfel în cabinetul medicului estetician pentru o liposucție în toată regula. Chirurgul i-a scos astfel depozitele de grăsime, i-a apropiat mușchii abdominali și i-a eliminat surplusul de piele. Datorită intervenției, despre care unii pacienți spun că este foarte dureroasă în perioada recuperării, Antonia are acum un abdomen cu pătrățele foarte bine definite.

Antonia are trei copii

„Mi-am făcut liposucție pentru că am născut trei copii. Îmi plăcea corpul meu înainte, dar am simțit că vreau mai mult”, a mărturisit Antonia. Fanii, dar și colegele din showbiz, au felicitat-o pentru sinceritate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Iubita lui Alex Velea a rămas fidelă procedurilor estetice și revine deseori în cabinetele medicilor pentru injecții cu botox pentru riduri și pentru buze, ca să le hidrateze. Evident, ea nu refuză și alte tratamente din acest spectru.

Poartă peruci

„Nu aș accepta să fac sau să port ceva care nu mi se potrivește, doar pentru că sunt în trend. În ultimii ani, nu mi-am mai tuns părul, mi-am dorit să îl am foarte lung, iar atunci când îmi doresc o schimbare de look, apelez la peruci”, a mărturisit artista.

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre