Simona Ionescu / Redactor Șef

Antonia, imagini erotice la liber, pentru toată lumea. Artista nu mai e deloc inocentă

Antonia, imagini erotice la liber, pentru toată lumea. Artista nu mai e deloc inocentă
Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste din România. Asumată, mama a trei copii, și-a dezvăluit corpul în toată splendoarea lui, într-un pictorial demn de site-urile cu conținut pentru adulți.

Alex Velea e, cu siguranță, invidiat de toți bărbații din România, și nu numai. Iubita sa e de o frumusețe copleșitoare, și nu se jenează să își etaleze corpul perfect. Vedeta tocmai a împărtășit o serie de imagini în care abia are acoperite părțile intime. Poartă un sutien care abia îi acoperă sânii de care artista e foarte mândră, dar și un string mai mult decât minimalist.  Fotografiile în care Antonia apare în lenjerie intimă sexy au apărut pe internet.

Antonia, imagini de budoar la liber, pe internet

Fanii Antoniei au apreciat fotografiile sexy care sunt cele mai îndrăznețe pe care artista le-a distribuit pe internet până acum. Ea s-a fotografiat imediat după ce a ieșit de sub duș. Partenera lui Alex Velea face ravagii în rândul bărbaților din mediul online, mai ales că le cere să reposteze imaginile cu ea dezbrăcată, alături de melodia lor preferată. Nu e de mirare că, numai în câteva ore, postarea a strâns peste 100.000 de aprecieri.

Iar comentariile nu se mai opresc. „Fă-mă, Doamne, halat”, „Ești făcută cumva dintr-o stea căzătoare și adusă pe Pământ. Comparativ cu tine, nu există nicio femeie, pentru mine”, „Mi-aș dori să fiu fotograful tău”/ „Mamă… ce mamă!”, „Ce te-aș mânca”– sunt doar câteva dintre mesajele publicate de fanii vedetei.

Fără sutien, de anul nou

În ultima perioadă Antonia a distribuit mai multe imagini erotice. Recent, Antonia a înnebunit internetul cu o imagine în care apare purtând maieu peste bustul gol, neacoperit de sutien. Este o imagine care a făcut valuri. Imaginea a bătut recordul personal al artistei, strângând peste 223.000 de like-uri.

Antonia apare cu Iisus Hristos la gât, talisman ocrotitor, și cu cerceii din sfârcuri la vedere. Ea poartă doar lenjerie intimă în postarea pe care a făcut-o pentru a le transmite fanilor ei un nou an fericit. Și, categoric le-a adus multă fericire.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre