Simona Ionescu / Redactor Șef

Arată ireal locul în care s-a mutat Kanye West. Imaginile care au pus pe jar internetul

Arată ireal locul în care s-a mutat Kanye West. Imaginile care au pus pe jar internetul
Zilele acestea internauții au ce dezbate. A devenit publică noua locație unde s-a stabilit Kanye West. Momentan, e temporar, cu un scop anume, dar în cazul lui nu se știe niciodată.

Kanye West a ajuns luna trecută în Arabia Saudită la meciul de box „Battle of the Baddest” dintre Tyson Fury și Francis Ngannou. Evenimentul a atras o serie de spectatori celebri. Printre ei s-au numărat fotbalistul Cristiano Ronaldo, boxerul Connor McGregor și rapperul Eminem. Kanye west a fost cel mai neașteptat spectator.

Al Ula este un oraș vechi oază arabă situat în provincia Medina, Arabia Saudită (Sursa foto: Instagram)

Însă Ye, cum își spune de o vreme fostul soț al lui Kim Kardashian avea și alte planuri în Arabia Saudită. El s-a dus acolo pentru afaceri. După ce s-a instalat, le-a arătat fanilor unde e și ce face.

Kanye West s-a mutat în deșertul din Al Ula (Sursa foto: Instagram)

Controversatul rapper a ales deșerturile liniștite din Arabia Saudită ca fundal pentru cea mai recentă producție muzicală a sa. Mai precis, el și-a instalat studioul de înregistrări într-o locație de lux, exclusivistă, cu o priveliște care îți taie respirația. Celebrul rapper și-a instalat stuioul în stațiunea de cinci stele Banyan Tree din Al Ula, unde lucrează la viitorul său album pentru care colaborează cu Ty Dolla $ign.

Al Ula, locul ireal în care s-a mutat Kanye West

De mii de ani, nord-vestul Arabiei Saudite a atras oameni care vin să profite de resursele abundente oferite de oazele sale fertile. Al Ula a fost una dintre ele, o răscruce vitală de-a lungul faimoaselor rute comerciale cu tămâie care mergeau din sudul Arabiei, spre nord în Egipt și mai departe, dezvăluie Super Car Blondie.

Noua reședință a lui Kanye Wsst beneficiază de un peisaj ireal (Sursa foto: Instagram)

Al Ula a oferit un răgaz atât de necesar călătorilor obosiți, devenind un loc popular pentru odihnă, comuniune și reîncărcare. Situat într-o zonă cunoscută drept cel mai mare muzeu viu din lume, stațiunea Banyan Tree este accesibilă cu avionul,  din Riad.

Rapperul Kanye West s-a retras în deșert unde beneficiază de condiții de lux (Sursa foto: Instagram)

Iar Kanye West nu a pierdut timpul după ce a ajuns în deșertul din Arabia Saudită ci a făcut din locul ales în deșert noua sa casă, instalându-și echipamentul mobil de studio în vila sa și profitând din plin de facilitățile stațiunii pentru a se recrea astfel încât să poată compune cu succes.

Mutarea în deșert a lui Kanye West are o noimă: artistul și-a instalat aici studioul și înregistrează un nou album (Sursa foto: Instagram)

Refugiul din deșert ales de Kanye West are, pe lângă un centru spa, o sală de gimnastică, o piscină tăiată în stâncă, ascunsă între munții de gresie. Rapperul are la dispoziție și un cort beduin și un restaurant premiat, care servește atât preparate din bucătăria locală, cât și mâncăruri thailandeze.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre