Simona Ionescu / Redactor Șef

Kanye West și Bianca Censori au luat o pauză. Ce set de reguli i-a făcut rapperul soției

Kanye West și Bianca Censori au luat o pauză. Ce set de reguli i-a făcut rapperul soției
La două luni după divorțul de Kim Kardashian, Kanye West s-a căsătorit cu Bianca Censori în cadrul unei ceremonii private. Cei doi au luat o pauză, iată și motivul.

Prietenii Biancăi Censori sunt îngrijorați cu privire la comportamentul rapperului Kanye West și au avertizat-o pe tânără să „se trezească” și să fie atentă la„modul de control al lui Kanye”. Cuplul este despărțit de la jumătatea lunii octombrie, când Kanye a afirmat că „iau o pauză”, potrivit The Sun. O persoană din anturajul vedetei a declarat că acesta „se concentrează acum doar pe muzică”, pentru că lucrează la un nou album, dar că Bianca „s-ar putea întoarce la el pentru lansarea albumului”.

„Bianca a fost una dintre cele mai răbdătoare persoane care a avut vreodată de-a face cu el”

„Îi place stilul de viață, dar cred că este clar că familia și prietenii ei ar prefera să nu o facă. El este foarte dificil, iar Bianca a fost una dintre cele mai răbdătoare persoane care a avut vreodată de-a face cu el. Familia ei nu a fost niciodată un fan al lui Ye, iar apropiații ei s-au întrebat dacă nu cumva căsătoria cu el nu a fost o decizie corectă”, a adăugat sursa. Pe de altă parte, se pare că Bianca este pe deplin conștientă de „modul de control al soțului ei”, deși prietenii i-au spus să „se trezească la realitate”.

Bianca și-a acuzat prietenele de gelozie

Designerul în vârstă de 28 de ani s-a reîntâlnit cu două prietene vechi la începutul acestei luni, în timpul unei călătorii acasă, în Australia. Pentru prima dată de când s-a căsătorit în secret cu rapperul, în decembrie anul trecut. Cu ceva timp în urmă, prietenele și-au exprimat îngrijorarea că soțul său o manipulează și o transformă într-un versiune a fostei sale soții, Kim Kardashian.

Dar Bianca s-ar fi supărat atunci și le-a spus că sunt doar geloase. După luni de zile în care i-ar fi evitat pe cei mai apropiați prieteni, o sursă a dezvăluit în exclusivitate pentru DailyMail.com că ea „începe să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă”.

Kanye West și soția au luat o pauză…

„Începe să vadă prin oglinzile fumurii ale căsniciei sale”

„Prietenii ei i-au spus exact ceea ce simt. Știe că i-a izolat pe cei apropiați și, de asemenea, începe să vadă prin oglinzile fumurii ale căsniciei sale. Este conștientă de modul de control al lui Kanye și începe să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă exterioară”, spune sursa. Timpul petrecut acasă a coincis cu călătoria tată-fiică a lui Kanye în Dubai și Arabia Saudită cu North, în vârstă de 10 ani, copilul pe care-l are cu Kim. Potrivit sursei, Bianca „a ales să plece acasă după ce i s-a spus clar că raperrul Kanye o va lua cu el doar pe North”.

Kanye i-a dat „instrucțiuni clare soției sale să nu vorbească”

Apropiații Biancăi au început să se îngrijoreze tot mai mult în această vară după ce au apărut imagini cu designerul într-o serie de ținute excentrice și angajându-se în îmbrățișări lascive cu soțul ei. Luna trecută, DailyMail.com a aflat că rapperul i-a dat instrucțiuni soției sale să „nu vorbească niciodată” și a emis un set de reguli pe care aceasta trebuie să le respecte, inclusiv anumite alimente pe care le poate mânca și ce poate purta.

Bianca îl ascultă orbește

„Kanye are un set de reguli pentru Bianca, care include să nu vorbească niciodată și să poarte ceea ce vrea el să poarte. De asemenea, ea trebuie să mănânce anumite alimente și să facă exerciții fizice”, susțin sursele. Cei doi și-au unit destinele anul trecut, dar au reușit să păstreze legătura lor secretă, întrucât a avut loc o „căsătorie confidențială” în Palo Alto, California.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre