Simona Ionescu / Redactor Șef

Arată năucitor! Cele mai sexy mame din showbiz au 40+

Arată năucitor! Cele mai sexy mame din showbiz au 40+
O glumă care circulă zilele acestea pe internet sună cam așa: ”Vă temeți că se apropie vârsta de 40 de ani? Să vedeți cum e când se îndepărtează!”. Nu e valabil pentru toată lumea.

Sunt femei și bărbați care ”înfloresc” după 40 de ani. Arată mai bine ca niciodată. Își asumă corpul, atuurile și defectele, le corectează pe cele din urmă, arată de vis. Pentru unii, vârsta e doar un număr. Și e suficient să vă uitați la unii din cei cu care vă întâlniți la sala de fitness, dacă mergeți. Veți fi uimiți.

Suntem încântați de cum pot să arate o serie de actrițe, unele trecute bine de 40 de ani și care, abia după această vârstă au ales să și devină mame. Madonna și Jennifer Lopez conduc în topul celor mai sexy mame. Alături de ele Eva Longoria, Chloe Sevigny smulg sute de mii de aprecieri ori de câte ori postează o fotografie pe rețelele de socializare.

Madonna se apropie de 62 de ani și le face până și pe adolescente invidioase la cât de bine arată.  Cântăreața a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 38 de ani, atunci când a născut-o pe Lourdes. Patru ani mai târziu, Madonna (42 de ani) l-a adus pe lume pe fiul său Rocco din relația cu soțul de pe atunci, Guy Ritchie. Între timp a mai adoptat patru copii.

Jennifer Lopez, 51 de ani, este mama a doi copii, gemeni, pe care i-a adus pe lume când avea 39 de ani.

Chloe Sevigny a anunțat, în luna mai a acestui an, nașterea primului său copil. Actrița are vârsta de 45 de ani.

Janet Jackson, 54 de ani, vrea să bată recordurile în materie de maternitate. La vârsta de 50 de ani, artista a anunțat public că este gravidă, iar în ianuarie 2017 l-a născut pe fiul său, Eissa Al Mana.

Eva Longoria, cunoscuta actriță din serialul  ”Nevestele Disperate”, a anunțat că este însărcinată la vârsta de 42 de ani. Actrița de 45 de ani are un fiu, Santiago. Este primul copil al vedetei, în timp ce soțul Jose Baston mai are alți trei din căsătoria anterioară.

cameron diaz

Cameron Diaz, 48 de ani, a renunțat la actorie în urmă cu șase ani. Anul trecut, la 47 de ani, a adus-o pe lume pe prima sa fiică, Reddix, concepută cu soțul său, Benji Madden.

Rachel Weisz, acum în vârstă de 50 de ani,  a născut o fetiță în septembrie 2018. Rachel și actorul Daniel Craig mai au copii, dar din relațiile anterioare.

Gwen Stefani, cunoscuta cântăreață de 50 de ani, l-a adus pe lume pe cel de-al treilea fiu al său, Apollo, când avea 44 de ani.

Sursa foto: Instagram / Madonna, Jennifer Lopez, Chloe Sevigny, Janet Jackson, Eva Longoria, Cameron Diaz, Rachel Weisz, Gwen Stefani

Actor celebru pus la zid de colegele de la Hollywood: „E gras, nu știe să se lupte, se poartă foarte urât”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre