Simona Ionescu / Redactor Șef

Așa o iubită nu se uită. Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez

Așa o iubită nu se uită. Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez
Relația lor romantică a durat doar câțiva ani, dar prietenia lor a rămas puternică, chiar după ce actorul i-a pus pe deget un inel de logodnă iar ea a spus, mai târziu, că nu îl vrea de soț.

Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez ca fiind „cea mai dedicată și muncitoare” din industria divertismentului. Declarația vine după ce vedeta a bifat o apariție superbă pe coperta ultimului număr al revistei InStyle. Ben Affleck, în vârsta de 48 de ani a fost unul din putinii prieteni care a apreciat stilul de viață profesionist și longevitatea lui Jennifer într-o „industrie” complexă și în continuă schimbare.

Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez

„Am crezut că am o bună etică a muncii, dar am fost complet uimit de seriozitatea cu care-și asumă  munca, de modul liniștit și dedicat care stă la baza realizărilor ei a obiectivelor și apoi de felul în care revine și își dublează eforturile”, a spus Affleck, citat de Daily Mail.

Ben Affleck o laudă pe fosta sa logodnică Jennifer Lopez

Ben și Jennifer s-au întâlnit pentru prima dată în 2001 în timp ce lucrau împreună pe platoul de filmare pentru Gigli. Mai apoi, un an mai târziu, în 2002 au început o relație. „Rămâne, până în prezent, cea mai serioasă și profesionistă  persoană cu care m-am întâlnit în această industrie”, a mai spus Ben Affleck. În ciuda faptului că au renunțat la logodnă și au pus capăt relației în 2004, prietenia lor a rămas puternică de-a lungul anilor.

Ce o ține pe Jennifer Lopez tânără și frumoasă

„Unde e secretul tinereții tale? De ce arăți la fel de bine ca în 2003” – sunt întrebările pe care Ben le pune retoric. Lopez dezinvoltă i-a replicat: „Ben este amuzant!  Și el arată încă destul de bine”.

Jennifer – care are doi copii adolescenți, Emme și Max, cu fostul soț Marc Anthony – a recunoscut că „trăiește un vis”. Și că se trezește în fiecare dimineață cu recunoștință pentru viața pe care o are.  „Am o energie incredibilă pentru tot ceea ce fac”, a spus ea.  „Am, de asemenea, o echipă uimitoare care mă ajută în toate modurile, atât personal cât și profesional. Cred cu adevărat că cel mai important lucru este să ai oameni minunați în jurul tău”, a dezvăluit vedeta.

Sursa foto: InStyle, Instagram

Rețete de sezon cu spanac și ștevie, de la chef Joseph Hadad

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre