Simona Ionescu / Redactor Șef

Astroloaga care a „prezis” coronavirusul ne spune ce se va întâmpla în următoarea jumătate de an

Astroloaga care a „prezis” coronavirusul ne spune ce se va întâmpla în următoarea jumătate de an
O astroloagă susține că a prevăzut pandemia de coronavirus. În ciuda faptului că și-a manifestat îngrijorările public, nimeni nu a crezut-o. Acum, ea și-a făcut din nou gândurile publice în legătură cu ceea ce urmează, previziuni care o includ pe Meghan Markle, Donald Trump și unele schimbări climatice.

Jessica Adams a fost atât de încrezătoare în predicția ei despre un „virus care va perturba lumea”, încât a luat măsuri de precauție. Ea susține că, în februarie 2019, a povestit lumii despre previziunile pe care le avea, într-o încercare de avertizare, dar nimeni nu a ascultat. Data din mintea ei era 10 ianuarie 2020, care avea să devină data primului deces din cauza virusului.

Oamenii nu i-au crezut previziunile

Spunând că „știa ce urmează”, a anulat o mare petrecere rezervată pentru luna martie, a părăsit casa din Londra și s-a mutat în Tasmania, unde locuiește acum cu doi câini și un pui. O altă predicție pe care a avut-o în legătură cu virusul, a fost în jurul datei de 1 octombrie (ziua în care Donald Trump a fost diagnosticat cu Covid).

Într-o postare pe propriul blog, din martie 2019, sub o secțiune intitulată „O ultimă notă – bug-uri post-mileniu, hackeri și viruși”, ea a scris: „În calitate de astrolog, întotdeauna dau de cititorii americani care tastează data cu ziua, luna și anul în ordine inversă față de cea a calendarului britanic și australian. Cu toate acestea, indiferent de modul în care introduceți data eclipsei din 10 ianuarie 2020, ajungeți la ceea ce pare un cod memorabil. Voi lăsa acest lucru la voi. Aceasta nu este zona mea, dar trebuie să o menționez. Această eclipsă cade chiar în zona meteorologică extremă de schimbare a zodiei Capricornului, iar atunci când este introdusă în cifre, pare foarte ciudat”.

Ce se va întâmpla în următoarea jumătate de an

Întrucât predicțiile ei de până acum s-au împlinit, a făcut publice viziunile pentru viitor despre Crăciunul din 2020, drama familiei regale și alegerile din SUA. Din păcate, Jessica crede că vom avea de-a face cu coronavirusul încă o vreme. Ea susține că nu va exista un vaccin, așa că vom „învăța să trăim cu el”. 

Consideră că anul acesta, Crăciunul va fi fantastic. Ea crede că lucrurile vor începe să se schimbe cu aproximativ patru zile înainte de marea sărbătoare, adăugând că va fi „totul despre prietenie și securitate globală”. De asemenea, Oprah Winfrey va fi implicată cumva, dar nu oferă mai multe informații.

Potrivit previziunilor făcute de Jessica, nu va exista o reuniune emoțională între prinții William și Harry prea curând. Ea crede că Meghan Markle și Harry vor investi într-o afacere cu cafea, ciocolată sau carne și vor deveni oameni de afaceri, undeva pe parcurs.

Jessica susține că adolescenții vor intra în centrul atenției din 2023 și vor „veni la putere foarte repede”. Ea spune că vom fi „uimiți de cât de repede se mișcă lucrurile”. Lucrurile nu vor funcționa fără probleme și alegerile pot fi chiar întârziate. Dar când America va avea un nou lider, nu va fi o veste bună pentru Donald Trump – spunând că nu va fi președinte.

Unul dintre lucrurile pe care aparent trebuie să le așteptăm cu nerăbdare? Se pare că situația schimbărilor climatice se va încheia până în 2026. Iar Greta Thunberg va ajunge să se bucure de o viață normală.

Sursa: Mirror

Gică Popescu, despre pușcărie, despre COVID-19. E luat la întrebări de Denise Rifai

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre