Simona Ionescu / Redactor Șef

Au îmbătrânit playboy-ii noștri! Cine îi înlocuiește pe  Cornel Păsat, Bogan Vlădău, Victor Slav și Vali Pungă

Au îmbătrânit playboy-ii noștri! Cine îi înlocuiește pe  Cornel Păsat, Bogan Vlădău, Victor Slav și Vali Pungă
Pe vremuri, Cornel Păsat, Bogan Vlădău, Victor Slav și Vali Pungă făceau valuri între domnișoarele mondene din România. Vremurile nu-s așa îndepărtate, însă acești bărbați au renunțat la statutul de playboy și, unii dintre ei, se visează soți și tați mai degrabă.

Playboy-ii consacrați au cam îmbătrânit, iar alții tineri vin din urmă cu forță, să le ia locul. Transformările foștilor crai sunt, în cazul multora, vizibile cu ochiul liber. Au lăsat rău de tot garda jos și nici pe la sala de sport nu au mai dat.

Bogdan Vlădău – 42 de ani

Bogdan Vlădău a făcut cu anii furori la prezentările de modă și avea un comportament de Don Juan. Pur și simplu amețea femeile cu pătrățelele atent sculptate în sala de fitness. El a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, odată cu participarea sa la “Vara Ispitelor”.

A mai participat în show-uri de gen, iar frumusețile autohtone roiau în jurul lui. A avut, de-a lungul timpului, relații cu femei cunoscute, printre ele numărându-se Iulia Vântur și creatoarea de modă Mihaela Drafta. Acum, fostul playboy a făcut burtică.

Cele mai recente imagini realizate de CANCAN.RO cu fostul manechin pe plajă, la Mamaia, ni-l arată pe Bogdan Vlădău ciufulit, cu pălărie pe cap și cu o burtică fără pătrățele. Este acum bărbat căsătorit, cu o soție mai tânără cu 15 ani, Gina Chirilă, și au o fetiță, Katia.

Cornel Păsat – 48 de ani

Oana Roman s-a despărțit de stripperul şi coregraful Cornel Păsat în 2007, după 7 ani de relație. Fiica fostului premier spunea atunci că bărbatul a înșelat-o cu prietena ei. Bianca a devenit în 2011 soția lui Cornel Păsat și i-a făcut și un copil, cei doi etalând în prezent o viață de familie fericită și împlinită. Mai mult, fondatorul primei trupe de stripperi masculini din România – Flamingo Boys a lăsat deoparte dezbrăcatul în public și s-a apucat de croitorie, după cum mărturisea acum doi ani.

„Fac croitorie, fac poze, fac spectacole. Acum îmi fac singur costumele, câteodată și ținutele soției mele pentru evenimente. Nu am ieșit oficial cu o prezentare de modă, dar cine știe. Până acum doar îmi desenam costumele, dar de un an încoace le și croiesc.

Deja am cereri pentru prieteni, pentru alți oameni care dansează şi care sunt în domeniu artistic, lucru care mă bucură tare mult! Volumul de muncă este destul de mare față de timpul pe care pot să îl acord eu pentru acest proiect. Mă gândesc să mă și extind, dar să văd cum decurg lucrurile”, mărturisea Cornel Păsat, care spunea că prețul unei ținute realizate de el variază de la 100 la 1000 de euro.

Victor Slav – 42 de ani

Manechin și vedetă de televiziune, Victor Slav a devenit cunoscut după ce a fost amfitrion al emisiunii Frumusețe pe muchie de cuțit, difuzată pe Pro TV, co-prezentator al emisiunii Dansez pentru tine la postul Pro TV și prezentator de vreme la Știrile Pro TV.

În continuare apare la televiziune, ultima dată fiind văzut la Kanal D. Dar, din toamnă, revine într-o emisiune la Pro Tv. A câștigat notorietate când, aflat pe culmile succesului, s-a căsătorit cu Bianca Drăgușanu, cei doi având împreună o fetiță, Sofia.

Primăvara aceasta s-a aflat că fostul playboy nu o duce financiar prea bine, Surse din anturajul fostului prezentator tv au dezvăluit că acesta locuiește de ceva timp în casa iubitei sale, Selena, după ce și-a pierdut și apartamentul pe care-l deținea, ca urmare a colapsului în care a intrat după ce a investit într-o cafenea pe bulevardul Decebal, în plină pandemie.

Amintim că fostul prezentator de la Kanal D a avut două relații controversate: una de 8 ani, cu Anda Adam, alta cu Bianca Drăgușanu, de care s-a despărțit după ce blonda l-a înșelat cu Adrian Cristea, la Paris. În prezent el și-a găsit fericirea în brațele Selinei, pe numele ei real Elena Lupu, o domnișoară care, în trecut, a făcut videochat, iar imaginile cu ea în fața camerei au ajuns în toată presa.

Petre Dumitrescu

Dacă sora sa, Oana, s-a iubit cu un stripper, Catinca nu a rămas nici ea mai prejos. Catinca Roman are o fiică, Calina, acum în vârstă de 23 de ani, dintr-o relație de lungă durată cu coregraful Petre Dumitrescu, cunoscut sub numele de Bebe, fost membru în trupa de stripperi a lui Cornel Pasat.

După despărțire, se pare că acesta nu a prea avut noroc în amor, așa că a încercat să cunoască alte domnișoare pe rețelele se socializare. Aici afirma din start că e în căutare de „relații”, dar și că e fondatorul trupei Flamingo Boys.

În 2015 acesta a avut probleme cu legea, fiind anchetat pentru deținere de substanțe interzise.

Vali Pungă

Vali Pungă este fostul soț al Ralucăi Bădulescu și tatăl băiatului ei. Fostul model este stabilit la Madrid, iar acolo a deschis o agenție de modele masculine. Spune că  viața de tată l-a transformat într-o persoană mai responsabilă. Vali Pungă este avocat de meserie, dar nu a profesat niciodată în domeniu, pentru că lumea modei îl atrage tot mai mult.

Raluca Bădulescu și Vali Pungă au făcut nunta în anul 2002, iar din relația lor a rezultat un copil. Chiar dacă au pus capăt mariajului, foștii soți se înțeleg bine. La 19 ani de la divorț, părinții lui Alexandru își petrec foarte mult timp împreună. Raluca Bădulescu a declarat într-un interviu că merg și în vacanțe împreună, chiar dacă ea se recăsătorise.

„Fostul meu soț, Vali Pungă, este un om minunat, avem o relație fantastica, mergem împreună, cu Florin (nr. Stamin, noul partener al vedetei) și copilul, în vacante, ținem legătură, ne vizitam, vorbim la telefon. Suntem o familie extinsa, toți trăim pentru Alex”, a declarat Raluca Bădulescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre