Simona Ionescu / Redactor Șef

Averea Anamariei Prodan la care Reghe nu are acces. Pentru restul de bani, case și mașini, războiul va fi crunt

Averea Anamariei Prodan la care Reghe nu are acces. Pentru restul de bani, case și mașini, războiul va fi crunt
Dacă n-ar mai munci, ar putea trăi liniștită 20 de vieți doar cheltuind bani, a spus Anamaria Prodan cu ceva timp în urmă. Ce a moștenit de la Ionela Prodan.

Și-a pierdut mama cu trei ani în urmă, însă Ionela Prodan i-a lăsat moștenire o avere colosală. Anamaria Prodan nu are  de ce să-și facă probleme.

Averea Anamariei Prodan la care Reghecampf nu are acces. Pentru restul de bani, case și mașini, războiul va fi crunt

A luat de la mama sa, regretata Ionela Prodan tot ce a fost mai frumos, dar și o avere incredibilă. Celebra cântăreață și-a scris testamentul din timpul vieții, iar averea, în valoare de două milioane de euro, a fost împărțită între persoanele cele mai importante din viața sa. Între cele două fiice: Anamaria și Anca.

Asta înseamnă patru case, terenuri, conturi în bancă, două mașini, dar și bijuterii și tablouri extrem de scumpe. La aceste lucruri se pare că niciodată Laurențiu Reghecampf nu va putea să spere. În plus, tot Anamaria Prodan este cea care încasează și drepturile de autor ce-i revin în urma difuzării de către radiouri și televiziuni ale melodiilor Ionelei Prodan.

Anamaria Prodan are 25 de case?

După moartea Ionelei Prodan, s-a aflat că Anamaria ar fi cheltuit doar pentru parastasul de un an suma de 9000 de euro. De asemenea, există surse care susțin că fiica cea mică a Ionelei Prodan, Anca, i-ar fi cedat sexy impresarei și partea sa de avere, motivând că ea știe cel mai bine ce are de făcut.

 

Tot sursele afirmă că în acest moment Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea nu mai puțin de 25 de case. Ce se va întâmpla cu acestea în urma divorțului? Reghe și Anamaria e posibil să nu facă nici un fel de partaj. Cel puțin așa a susținut impresara în emisiunea de la Pro TV.

”Ce avere să împart eu cu Laurențiu? Ce bani? Păi, eu sunt milionară, da!

Eu sunt femeie de afaceri. Chiar am vândut recent un teren. Laurențiu? Nu s-au întâmplat prea multe. Laurențiu va rămâne cu o casă din America. Am auzit, am citit că avea salariu de 7 milioane prin Arabia. Nu era chiar adevărat. Asta e situația.

El va rămâne cu salariul de la Universitatea Craiova și cu bonurile de masă.  De fapt, nici eu nu sunt milionară. Banii sunt de fapt ai copiilor mei”, a spus încă soția lui Reghe.

Pe de altă parte însă, Anamaria și-a angajat cei doi avocați de renume degeaba. Pentru că ea și Laur s-au căsătorit în America, este posibil ca desfacerea mariajului să se producă după legile acestei țări. De altfel, Anamaria Prodan a lămurit și această situație.

„Eu pot să divorțez în 30 de minute la Ambasada din America. Eu sunt omul care nu regret nimic. Ceea ce vedeți astăzi, îmi este străin și mie. Nu îmi doresc să fiu târâtă în așa ceva. Nu îl cunosc pe omul de astăzi, nu îmi trebuie un astfel de om. Mă simt foarte trădată”, a declarat Anamaria Prodan, săptămâna trecută, în emisiunea lui Măruță. Tot atunci a spus că nu mai există împăcare între ea și Reghe. „Soarele” ei a apus pentru că a trădat-o.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre