Simona Ionescu / Redactor Șef

Bat clopote de nuntă în familia regală. Cineva se pregătește intens

Bat clopote de nuntă în familia regală. Cineva se pregătește intens
Căsătoriile regale sunt întotdeauna un motiv de bucurie și curiozitate pentru întreaga lume, nu doar pentru supuși. Acum se anunță o nouă nuntă în Principat.

Bat clopote de nuntă în familia regală de la Monaco. Gala Fight Aids Monaco, desfășurată în Principat, a rezervat câteva surprize interesante. În primul rând Pauline Ducruet (foto), al doilea copil al prințesei Stephanie de Monaco. Care și-a adus la un eveniment oficial, pentru prima dată, iubitul pe care îl are de mult timp, Maxime Giaccardi.

Dacă vă întrebați ce este special la acest eveniment, este ușor de explicat. Cum am spus, este prima ocazie oficială în care Maxime s-a alăturat întregii familii din Monaco. Cu alte cuvinte, participarea sa a marcat un fel de debut oficial în familie.

Bat clopote de nuntă în familia regală

Deja marile case de pariuri s-au activat pe fondul zvonurilor despre o nuntă în prinicpat, care devin mai insistente, scrie Elle Italia. Se vor căsători în curând Pauline Ducruet și Maxime Giaccardi? Un anunț oficial nu există, dar multe detalii ne determină să credem așa, mai notează sursa citată.

Printre acestea se numără și faptul că Stephanie de Monaco, mama Paulinei, pare să aprecieze în mod deosebit compania lui Maxime în familie. Prințesa l-a întâmpinat cu brațele deschise la seara de gală și a păstrat apropierea mai mult decât cordială și la evenimentele de peste zi.

Dragoste la vedere

Pe de altă parte, Maxime și Pauline se cunosc de ani de zile. Mult timp au fost pur și simplu prieteni. Dar, în timp, relația lor s-a transformat în dragoste. „Cele mai bune urări pentru această mică tornadă, cea mai bună prietenă a mea și dragostea vieții mele”, a scris Giaccardi într-o postare recentă pe Instagram pentru a sărbători ziua de naștere a jumătății sale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAXIME GIACCARDI (@maximegiaccardi)

Pe numele ei complet Pauline Grace Maguy Ducruet este o scafandră monegască, designer de modă  și nepoata prințului Albert al II-lea de Monaco. Ea e fiica prințesei Stephanie și a lui Daniel Ducruet. Pauline este a 16-a în succesiune la tronul din Principat.

Maxime Giaccardi este un antreprenor imobiliar, dar și în domeniul nautic și de livrare. Acum câteva săptămâni a vizita cu iubita sa un domeniu parcă numai potrivit pentru o eventuală ceremonie de nuntă în aer libere, după cum se vede din fotografiile distriobuite pe instagram

Sursa foto: Instagram

Flash. Lumea se dezbracă în costum de baie în centrul acestei capitale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre