Simona Ionescu / Redactor Șef

Au curs darurile pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan, de ziua lui. Iată cum a arătat tortul

Au curs darurile pentru Bebeto, fiul Anamariei Prodan, de ziua lui. Iată cum a arătat tortul
Ziua de 31 august 2023 are o semnificație aparte pentru Anamaria Prodan. Bebeto s-a făcut băiat mare și a împlinit 15 ani. Tortul primit a fost ceva ieșit din comun.

Pentru că Bebeto are meci în deplasare chiar de ziua lui, Anamaria Prodan l-a serbat în avans. Iată cum a arătat tortul, dar și ce daruri a primit de la mama și prietenii.

Petrecere pe cinste pentru aniversarea celor 15 ani ai lui Bebeto, fiul Anamariei Prodan și Laurențiu Reghecampf. Familia s-a distrat alături de cei mai buni prieteni, iar sexy impresara i-a făcut un tort cu totul și cu totul special. De asemenea, tânărul a primit un echipament sportiv de fițe și ghete de fotbal, așa cum și-a dorit. Mama n-a putut să rabde și i-a făcut și o urare pe contul său de socializare, în care i-a explicat ce înseamnă pentru ea.

„Cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că tu ești fiul meu”

„Fiul meu, mi-am închis ochii pentru o clipă și dintr-o dată în locul băiatului meu a apărut un bărbat. Poate că nu mai pot să te port acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea.

La mulți ani, Bebeto! 15 ani!

Mi-ai oferit atât de multe motive să fiu mândru de omul în care te-ai transformat. Dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că tu ești fiul meu. Te iubesc acum și pentru totdeauna.”, a  spus Anamaria Prodan, pe platformele de socializare.

„Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul”

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a explicat și cum a fost petrecerea care s-a ținut la Snagov, și cât de mult s-a distrat Bebeto, alături de băieții din echipă. „L-am sărbătorit pe Bebe în avans cu băieții din echipă, pentru că pe 31 august, când e ziua lui de fapt, are meci în deplasare și va fi în cantonament.

Așa că am făcut un party mare la noi acasă. Băieții s-au distrat de minune, au făcut și baie! A fost frumos! Laur junior a primit tot ce și-a dorit: ghete de fotbal, echipament și un tort cu „Complotul bonelor”. Sunt cele mai mari realizări ale lui anul acesta: filmul și fotbalul!”, a declarat impresara pentru Click. Până în acest moment Laurențiu Reghecampf nu i-a făcut nici o urare băiatului său mijlociu…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre