Simona Ionescu / Redactor Șef

Bella Hadid dă tonul în moda verii, vedetele o urmează. Încălțați și voi cizme înalte

Bella Hadid dă tonul în moda verii, vedetele o urmează. Încălțați și voi cizme înalte
Super modelul Bella Hadid a găsit cizmele perfecte pentru vară și nu le mai dă jos.

Puteți să vă scoateți din nou din dressing cizmele până la genunchi – pentru că Bella Hadid și prietenele ei au declarat că este pantoful preferat al verii. Modelul dovedește că cizmele până la genunchi sunt cu adevărat o tendință de vară 2022. Cizmele până la genunchi s-au dovedit a fi trendul neașteptat al verii în materie de încălțăminte. Deși sunt în general văzute mai degrabă ca o investiție de iarnă, un număr de fete It au decis să poarte pantofii în lunile mai reci și cizmele peste vară.

Bella Hadid este cel mai recent exemplu. La câteva zile după ce a purtat o rochie vintage de la Roberto Cavalli și sandale negre cu toc în formă de trandafir de la Loewe, supermodelul a ieșit acum pe străzi braț la braț cu iubitul ei, Marc Kalman, în pantaloni albi, o eșarfă cu model, o geantă Cleo de la Prada și cizme maro deschis cu toc mic.

Dua Lipa a descoperit și ea tendința și a adoptat-o. Cântăreața a fost văzută în cizme din denim de la Fendace, cizme de cowboy de la Montserrat Messeguer și botine fanteziste de la Givenchy în ultimele săptămâni.

Emily Ratajkowski este, de asemenea, un fan al cizmelor înalte de cowboy. Modelul a apărut cu cizme western până la genunchi de la începutul anului, combinându-le cu piese semnate MaisonCléo și Paloma Wool, scrie Vogue.

Modelul verii

Dar , un anumit model de cizme reprezintă un must-have absolut în acest sezon: cizmele „Le Cagole” de la Balenciaga, care prezintă aceleași detalii cu fermoar ca și geanta de umăr Le Cagole. Modelul este acum preferatul tuturor, de la editorii Vogue la influencerii de stil, precum Camille Charrière. O astfel de pereche de cizme costă 1700 de dolari, însă găsiți pe piață multe modele asemănătoare la prețuri cu adevărat accesibile.

Este nevoie de încredere pentru a purta cizme până la genunchi când restul lumii poartă șlapi și papuci de casă, dar nu lăsați asta să vă oprească. Sfatul stiliștilor: combinați cizmele cu fuste mini și midi, de exemplu.

Sursa foto: Instagram, Pinterest, captură video

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre