Simona Ionescu / Redactor Șef

Bella Hadid respectă moda ca la carte. Nu iese din casă decât așa

Bella Hadid respectă moda ca la carte. Nu iese din casă decât așa
În sezonul prezentărilor de modă pentru sezonul de toamnă-iarna 2022 - 2023 a prezentat multitudine de jachete de curse, mănuși de piele și pantaloni de protecție inspirate din estetica motocicletelor. Iar celebritățile poartă deja trendul motociclist pe străzile din New York, Los Angeles și, desigur, Paris, în avans.

Bella Hadid a adoptat cu totul tendința biker lansată pentru toamna acestui an. Vedeta nu mai iese din casă fără geaca ei de motociclist.

Piesa de cult rămâne, desigur, jacheta de piele pe care casele și designerii s-au distrat să o revadă.  Diesel, condus de Glenn Martens, a realizat o versiune hibridă sexy, cu efect spălat;  Dior l-a reînnoit folosind culori neon precum galben lămâie și verde vibrant;  în timp ce Coperni a transformat complet jacheta de curse într-o microfustă, un alt trend de top al anului, scrie Vogue Franța.

După Kim Kardashian și modelul ei (desigur) de la Balenciaga, sau Dua Lipa și Julia Fox, a venit rândul Bellei Hadid să facă să strălucească trendul motociclist în 2022. Modelul a fost văzut la Chelsea, zilele trecute, plimbându-se însoțit de iubitul ei, purtând  o jachetă de curse galbenă și neagră, împodobită cu sigla tehnică a mașinii Yamaha.

Ea a adăugat note feminine ținutei de motociclist prin asocierea jachetei cu pantaloni largi din piele, un top ultra-sexy asortat și o curea de fluture cu strass-uri de la y2k, foarte la modă în această perioadă.

Mereu în pas cu moda, Bella Hadid are un mare regret

Supermodelul Bella Hadid este mereu atent la trendurile lansate. De anul trecut ea a îmbrățișat imediat moda sprâncenelor subțiri și îi stă foarte bine. În vârstă de 25 de ani, Bella, care în 2016 a fost menționată ca „modelul anului” este un adevărat exemplu pentru generația ei.

Recent, vedeta a recunoscut că a dus, mare parte din viața ei, o adevărată luptă cu acceptarea de sine. Într-un nou articol de copertă pentru Vogue, supermodelul a confirmat că și-a operat nasul când avea 14 ani și că este o decizie pe care o regretă serios până în prezent. „Mi-aș fi dorit să fi păstrat nasul strămoșilor mei”, a explicat ea. „Cred că l-aș fi acceptat până la urmă”, menționează Vanity Fair.

Sursa foto: Vogue Franța

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre