Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu a rezistat cât a putut. Îl lasă pe Bădălău să jelească singur, banul trebuie sa curgă

Bianca Drăgușanu a rezistat cât a putut. Îl lasă pe Bădălău să jelească singur, banul trebuie sa curgă
Bianca Drăgușanu este, înainte de toate, o femeie extrem de pragmatică și care știe să facă bani din orice. Vedeta a ajuns la un statut financiar ridicat, prin forțe proprii, exploatând uși la maxim atuurile.

Doar o zi Bianca Drăgușanu a rezistat și a jelit alături de iubitul ei, Gabi Bădălău, arestarea tatălui acestuia. Bianca a lipsit de pe internet ore bune, ceva neobișnuit în cazul ei. E lucru știut, diva ține aproape de fanii săi și le oferă constant imagini și crâmpeie din viața ei de zi cu zi. În plus, lumea a remarcat un tipar în comportamentul Biancăi Drăgușanu.

De câte ori se confruntă cu probleme sau de câte ori există un scandal care o atinge fie și tangențial, șatena este prezentă pe internet. Unde își face reclamă la magazinul ei de îmbrăcăminte. Raționamentul e simplu. Lumea o caută, deci vede exact ce postează. Hainele frumoase inspiră. Vânzările cresc.

Bianca Drăgușanu a rezistat cât a putut: câteva ore

Imediat după reținerea lui Niculae Bădălău, în asentimentul familiei din care provine iubitul ei, Bianca a păstrat tăcerea pe internet și nu s-a expus. Orele au fost copleșitoare pentru fanii ei. Care au așteptat toată ziua de ieri un semn de la frumoasa lor vedetă tunată.

Așteptarea a luat însă sfârșit în cursul serii de luni. Practic, la scurt timp după ce s-a aflat sentința Curții de Apel București, care a decis arestarea preventivă a tatălui lui Gabi Bădălău pentru 30 de zile, bărbatul fiind acuzat de dare de mită și trafic de influență, Bianca Drăgușanu a explodat pe internet.

Vedeta a distribuit zeci de imagini în care apare probând diverse rochii pe care le vinde în magazinul său. Evident, dintre acestea nu lipsesc rochiile de lux. Dar și unele care te pot duce cu gândul la o posibilă ținută a unei mirese. Asta, evident, în contextul în care, zilele trecute, se discuta despre faptul că Gabi Bădălău se pregătește serios să o ia de nevastă pe Bianca Drăgușanu, trecând peste dorința familiei. E lucru știut, clanul Bădălău nu o agreează deloc pe vedetă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre