Simona Ionescu / Redactor Șef

Bianca Drăgușanu nu prea mai are de ales. A ajuns în junglă și trebuie să îi cânte ceva lui Gabi Bădălău. Imaginile momentului – Exclusiv

Bianca Drăgușanu nu prea mai are de ales. A ajuns în junglă și trebuie să îi cânte ceva lui Gabi Bădălău. Imaginile momentului – Exclusiv
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oferit una din cele mai „documentate” public vacanțe de când există ei ca și cuplu.

Cei doi au zburat în condiții de lux înspre Thailanda. După un răsfăț de câteva zile în capitala țării, Bangkok, au zburat mai departe, în provincia Phuket. Bianca Drăgușanu, care a descins în vacanta cu o poșetuță Hermes cu bandulieră la ea, s-a trezit așa echipată, direct în junglă. Vedeta are și tocurile la ea, ca și rochii elegante și decupate, și nu prididește să  îl pună pe iubitul ei să-i facă fotografii, pentru a putea promova produsele față de care are a interes să le facă reclamă.

Ar fi, pe de o parte, rochiile ei, din colecția personală a brandului care poartă inițialele sale, și pe care are tot interesul să le facă cunoscute și vandabile. Ar mai fi apoi dispozitivele de vapat pe care le promovează intens, deoarece e plătită pentru asta.

Gabi Bădălău a distribuit o imagine romantică alături de iubita lui, Bianca Drăgușanu, dar și imagini frumos surprinse din resortul care se găsește între jungla și plaja din Phuket. Bianca Drăgușanu a dus acest gest mai departe, a postat și ea, imagini dinamice, dar a și localizat zona unde se află.

Și, mai mult, mereu etichetează compania de turism care a facilitat vacanța, ceea ce ne poate face să credem că la mijlocul vacanței luxoase s-ar putea afla și un barter. Sau măcar un interes pentru unul în viitor. Să ne amintim doar că atunci când a călătorit, tot cu iubitul său, Gabi Bădălău, în Maldive, de exemplu, nu a fost etichetată nicio companie de turism.

Bianca Drăgușanu trebuia să îi cânte ceva lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație care durează deja. Au avut vacanțe exotice împreună, s-au certat și s-au împăcat. În contextul în care au copii de aceeași vârstă, aceștia nu par a socializa împreună prea mult, dar, probabil, e doar o aparență.  Nici familia bărbatului nu o agreează pe vedeta  blondă, dar nimic din acestea nu pare să stea în calea fericirii lor.

Azi e aniversarea lui Gabi Bădălău, iar Bianca Drăgușanu, ca o iubită destoinică ce este, l-a copleșit cu atenție și surprize. A postat pe rețelele sociale mai multe imagini cu ei doi împreună, din alte vacanțe, dar și din aceasta. În Thailanda s-a filmat în timp ce îi cântă „Happy  birthday to you”, îi spune „my love” în timp ce îl ține încolăcită de braț, și îi aplică un sărut tandru pe umăr.

Apoi continuă să îi cânte și să filmeze asta în timp ce merg să servească micul dejun, înainte de excursia la elefanți. Sărbătoritul zilei, Gabi Bădălău, nu a rămas insensibil la atâtea dovezi publice de iubire, și a distribuit el însuși parte din porstările Biancăi, pe contul lui de Instagram.

Sursa forto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre