Bianca Drăgușanu a făcut greșeala vieții. Și-a pus în cap Asociația Oamenilor Mici. „Ne-a jignit pe toți…”

Bianca Drăgușanu a făcut greșeala vieții. Și-a pus în cap Asociația Oamenilor Mici. „Ne-a jignit pe toți…”
Cu puțin timp în urmă, Bianca a fost invitata lui George Tănase, în emisiunea „ZigZag”, de la Kanal D, unde blonda a dat cu stângul în dreptul.

Vedeta a mărturisit că femeile mici de statură nu sunt pe gustul ei, fără să gândească ce consecințe vor avea cuvintele ei.

Bianca Drăgușanu a făcut greșeala vieții. Și-a pus în cap Asociația Oamenilor Mici. „Ne-a jignit pe toți…”

Printre alte lucruri pe care Bianca le-a povestit cu George Tănase a fost și faptul că nu suportă oamenii mici. Dar, așa cum o știm, afacerista a mers și mai departe și a declarat că, din punctul ei de vedere, cine nu e înalt, nu e om.

„Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte”

„De exemplu, Kim Kardashian. Eu cred că dacă ea ar fi fost o femeie mai înaltă, măcar cu 10-15 cm, era mai mișto decât e, dar are niște forme… pe care eu mi le doresc foarte mult și lucrez la asta. Doar că ea e foarte pitică așa… Mie mi se pare că dacă nu ești înaltă, nu ești om! Nu mă face să zic lucruri care să…

Eu sunt înaltă și îmi plac femeile înalte, dar asta nu înseamnă că am vreo problemă cu femeile care sunt scunde. Au și ele norocul lor că pot lua papainoage și pot părea înalte. Ai avantaje și dezavantaje. Fiind mică de înălțime, ai multe avantaje. Mi se pare că femeile cu adevărat frumoase sunt cele înalte. De ce Miss Univers are peste 1,80 m?”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Asociația Oamenilor Mici a luat foc

La scurt timp de la afirmațiile Biancăi, Asociația Oamenilor Mici s-a supărat îngrozitor și i-a bătut obrazul. Instituția e de părere că folosirea blondei a expresiei „nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic” este o jignire adusă persoanelor cu nanism nu doar din România, ci din toată lumea. În aceste condiții, reprezentanții instituției spun că ar fi cazul ca Bianca să-și ceară scuze.

„Remarca a fost preluată și rostogolită în mediul virtual de nenumărate site-uri care nu au văzut în aceasta decât un mijloc de a-și crește traficul și vizibilitatea. Niciunul dintre site-urile care au preluat afirmația nu s-a gândit că asocierea dintre „nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic” ar aduce o ofensă oamenilor care din întâmplare suferă de această condiție.

Considerăm că, în cazul de față, ar fi frumos și corect ca invitata să-și prezinte scuzele pentru jignirea adusă acestei categorii de oameni care se luptă din greu să-și găsească locul într-o societate nu prea deschisă persoanelor cu dizabilități, iar mass media să sancționeze astfel de derapaje. Oamenii de statură mică sunt membrii ai societății, au aceleași drepturi, responsabilități și sensibilități ca semenii lor mai înalți”, spune asociația într-un comunicat trimis redacției.

Sursă foto: stiripesurse