Victor Slav și-a dus fiica la bunici, de ziua ei. A doua petrecere a fiicei Biancăi Drăgușanu nu a fost așa de roz

Victor Slav și-a dus fiica la bunici, de ziua ei. A doua petrecere a fiicei Biancăi Drăgușanu nu a fost așa de roz
Așa cum Rețete și Vedete a scris, Victor Slav a lipsit de la petrecerea aniversară a fiicei sale cu Bianca Drăgușanu.

Simpatica Sofia a împlinit șase anișori și, în prima fază a avut parte de o petrecere opulenta, pe malul lacului Snagov, alături de mama sa și de iubitul acesteia, Gabi Bădălău. Tatăl fetiței, Victor Slav, a lipsit de la eveniment însă, iubitor și grijuliu, sa revanșat față de aceasta, organizându-i încă o petrecere.

Fostul prezentator de la Meteo și-a sărbătorit, marți, fiica acasă, împreună cu părinții lui, bunicii Sofiei, și o prietenă de-a micuței. A fost o petrecere mai degrabă intimă, familială, care a bucurat-o nespus pe mica prințesă. Fericitul tătic nu s-a putut abține și a distribuit mai multe video-uri pe Instagram.

După petrecerea extravagantă pe care i-a pregătit-o mama sa celebră, Sofia Slav a avut parte și de o a doua, în compania altor oameni dragi din familie.

Internauții l-au felicitat pe Victor Slav pentru petrecerea intimă organizată fiicei sale

Sofia s-a bucurat enorm și de petrecerea organizată de tatăl ei, Victor Slav, în apartamentul său, unde invitați au fost și părinții lui, bunicii paterni ai Sofiei, Mihaela și Constantin Slav. Fetița a avut parte de tot ce își putea dori: tort, baloane, cadouri, muzică și multă veselie.

Fanii lui Victor Slav s-au grăbit să îl felicite pe acesta pentru organizare. „Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea…..cred că tu, tati, o să fii responsabil să îi transmiți prințesei tale ce înseamnă să fii OM. Nu știu dacă s-a înțeles ce am vrut să zic, dar sunt convinsă că îi vei marca într un fel foarte frumos viața. La mulți ani, iubire mică!”, a fost un comentariu la postarea lui Victor.

„Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze foarte puțin zâmbește și pare timidă”, a mai scris un internaut, pe pagina lui Victor Slav.

Sursa foto: Instagram