Victor Slav nu a vrut să stea împreună cu Gabi Bădălău. Dar se revanșează față de fiica sa, Sofia

Victor Slav nu a vrut să stea împreună cu Gabi Bădălău. Dar se revanșează față de fiica sa, Sofia
În data de 25 septembrie, Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 ani și a fost sărbătorită cu mare fast de mama sa, care a îmbrăcat-o în roz și i-a organizat o petrecere de prințese.

La petrecerea aniversară care s-a ținut în aer liber, pe malul lacului Snagov au participat toți prietenii Sofiei, dar și  adulți, prietenele Biancăi Drăgușanu, în special. Nu a lipsit nici iubitul blondinei, Gabi Bădălău, care, însă, a participat fără fiii săi, de altfel apropiați ca vârstă de cei ai fetiței. Marele absent de la petrecere a fost tatăl micuței, Victor Slav. Acesta nu a venit, chiar dacă a fost invitat de către fosta sa soție. Pentru a se revanșa față de fiica sa, având în vedere absența, Victor Slav și-a făcut un plan.

„Și el i-a organizat o petrecere azi și probabil ieri s-a ocupat cu organizarea petrecerii. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost ieri. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal.

Și anul trecut noi am fost la Paris, eu cu fiica mea, sora și nepotul meu, am făcut acolo o mare petrecere, am fost la Disneyland, apoi ea a mai avut o petrecere organizată de mama mea, acasă, după care Victor a luat-o și a mai avut și o altă petrecere. Ea are ziua de naștere ca-n povești, trei zile și trei nopți”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Sofia se înțelege de minune cu noul iubit al mamei, Gabi Bădălău

Pentru petrecerea aniversară a micuței care, de anul acesta merge în clasa 0, Bianca Drăgușanu s-a preocupat și i-a conceput ținuta de la A la Z. ea a conceput designul rochiei, realizată  din același material, de culoare fucsia, ca și rochia pe care ea însăși a îmbrăcat-o.

Petrecerea de pe malul lacului Snagov a fost animată de multe baloane în nuanțe de roz și mov, tortul, tot roz a fost, decorat cu o prințesă și un unicorn. Nu a lipit un candy bar, iar sărbătorita a primit multe cadouri. La petrecere a participat și Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu, o prezență tot mai constantă în viața ei și a Sofiei, în ciuda gurilor rele.

„Da, a fost și Gabi. Atâta timp cât avem o relație e normal… Sofia se înțelege cu el foarte bine. Oricum ieri Sofia a ignorat pe toată lumea, adulții au fost ignorați, ea a fost cu copiii, pe tobogane, vată pe băț, magicieni, dulciuri, n-a interesat-o restul. Sofia și Gabi chiar sunt prieteni, se înțeleg bine, vorbesc des la telefon. Copilul meu e un copil care are o gândire foarte curată și corectă”, a mai declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram