Simona Ionescu / Redactor Șef

Bogdan Ionescu a părăsit Bucureștiul. A luat fetele cu el

Bogdan Ionescu a părăsit Bucureștiul. A luat fetele cu el
Bogdan Ionescu și-a dus fetele la căldură. Respectând tradiția, nu se face să stea prea mult pe acasă și, cu atât mai mult în perioada aceasta, în care vremea e urâtă.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu este un tată desăvârșit. El are o relație excelentă cu mezina fostului președinte și cu copiii, doi, pe care îi au împreună. El și soția sa participă împreună la evenimentelor celor mici. Și, anul acesta, le-a făcut o surioară. La un an după căsătoria cu frumoasa turcoaică Sheila, Bogdan Ionescu a început din nou să plimbe biberoane și să schimbe scutece. El e foarte implicat în viața  copiilor săi, a fost tot timpul, iar ultima venită în familie nu face excepție. Marie Annelise a venit pe lume în luna ianuarie.

Deja se ține bine pe piciorușe și știe să se joace. Și, deja a fost în foarte multe vacanțe împreună cu părinții și cu frații ei mai mari. A văzut deja celebrul parc de distracții Disneyland, din Paris. Dar a fost și în Cipru și pe la noi prin țară. prima ei vacanță a fost la zăpadă, în Poiana Brașov, la o lună după ce a venit pe lume. Iar acum a ajuns în Iordania. Bogdan, Sheila și micuța lor se bucură de Marea Roșie, de soare și de „bere”.

Bogdan Ionescu glumește pe plajă

Tânărul tătic nu s-a abținut și a postat în mediul online mai multe imagini cu fiica sa, pe care a declarat-o „stăpâna barului”, cu un țap de bere în față. Micuța e fericită că are parte de atenție, căldură și soare, iar zilele de vacanță și le petrece mai ales jucându-se lângă piscină. Ca de fiecare dată, pentru vacanța familiei, Bogdan Ionescu a ales un hotel luxos, unde sunt tratați regește, el și familia sa.

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu mezina lui Traian Băsescu și l-a făcut pe acesta bunic. Din relația sa cu EBA au venit pe lume Traian junior și Anais. Relația cu Elena s-a destrămat după câțiva ani, însă cei doi au rămas în relații bune. De mai bine de un an, Bogdan Ionescu s-a recăsătorit cu turcoaica Sheila, o tânără cu o carieră în imobiliare. După nunta pe malul Bosforului, într-un palat otoman, cei doi au devenit, anul acesta, părinți. Sheila a născut în ianuarie o fiică, Marie Annelise.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre