Simona Ionescu / Redactor Șef

Borcea e istorie! A apărut bărbatul cu 151 de copii și 16 neveste

Borcea e istorie! A apărut bărbatul cu 151 de copii și 16 neveste
Cristi Borcea a avut parte de multe glume din partea internauților, din cauza numărului mare de progenituri din dotare. A apărut însă bărbatul care are 151 de copii, cu 16 neveste diferite.

Dacă cineva își imagina că al nostru Cristi Borcea autohton este unic și nemaivăzut în materie de „potență”, iată că se poate oricând mai bine. „Oxigenul femeilor” a fost oficial detronat. Un bărbat din Zimbabwe a bătut orice record în materie de urmași. Misheck Nyandoro, în vârstă de 66 de ani, are un scop în viață bine definit, la care lucrează cu voință de fier de zeci de ani încoace. Bărbatul are deja 16 neveste, însă plănuiește să se căsătorească cu numărul 17. Iar această decizie are și ea un motiv serios în spate. 

Bărbatul cu 151 de copii e nemulțumit de nevestele în vârstă. Nu mai au chef să facă amor bărbatul cu 151 de copii

Deși are o vârstă la care mulți visează la liniște și poate 2-3 nepoți care să-i calce pragul, Nyandoro are planuri mari și nu se lasă. A dezvoltat un întreg sistem pentru a putea să viziteze dormitorul fiecarei neveste în mod constant. Astfel, el spune că face în medie câte 4 vizite pe noapte la câte o soție diferită. În timp ce despre soțiile tinere spune că au libido-ul ridicat, de cele trecute de o anumită vârstă se plânge că nu mai au chef să facă amor cu el. De aceea plănuiește să își mai ia o soție, ca să echilibreze balanța. 

„Aceasta este treaba mea. Nu am altă slujbă. Îmi modific comportamentul în dormitor pentru a se potrivi vârstei fiecărei soții. Nu acționez la fel cu cele tinere ca și cu cele mai mari”, a explicat bărbatul, care speră ca nunta numărul 17 să nu fie ultima, ba din contră. Ținta lui este să ajungă la cel puțin 100 de neveste și 1000 de copii. 

Nu simte povara de a avea atâția copii 

Nyandoro susține că nu simte povara de a avea peste 150 de copii și explică faptul că a beneficiat de fapt de familia sa uriașă. Copiii îl surprind în mod obișnuit cu cadouri și bani, în timp ce soțiile lui gătesc, curăță și răspund tuturor dorințelor sale, spune el. “Ele știu regulile. Au promis că nu se vor supăra când le voi trimite mâncarea înapoi. Orice este trimis înapoi ar trebui să fie o lecție care să le ajute să se îmbunătățească”, a încheiat patriarhul. 

Foto: Facebook, The Sun

Anunțul momentului la premiile Billboard! Cine este artistul deceniului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre