Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral a scăpat de emoții. Nevasta i-a dezvăluit ce va legăna în brațe peste o lună

Cabral a scăpat de emoții. Nevasta i-a dezvăluit ce va legăna în brațe peste o lună
Andreea Ibacka și Cabral se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Cei doi au dezvăluit recent ce bebeluș vor avea, după ce actrița a încercat în repetate rânduri să-și surprindă soțul cu vestea cea mare.

Cabral a scăpat de emoții, cu o lună înainte de marele eveniment. Nevasta i-a dezvăluit ce va legăna în brațe în curând. Ea a reușit să amuze pe toată lumea prin modul în care a făcut dezvăluirea.

Cabral a aflat în sfârșit dacă va avea băiat sau fată, deși, pe durata celei de-a doua sarcini a soției sale, a tot spus că nu se grăbește să afle dacă va avea băiat sau fetiță. Pe de altă parte, Andreea, soția lui, a insistat să îl informeze. În a opta lună de sarcină. Zis și făcut. Marea veste au împărtășit-o cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Cabral a scăpat de emoții, știe ce va fi al doilea bebeluș

Andreea Ibacka l-a anunțat pe Cabral într-un mod inedit. A intrat peste el în baie în timp ce se afla în cadă și a tras cu confetti de culoare albastră peste el.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ibacka (@andreeaibacka)

„Nu te-ai lăsat, nu? E băiat? Nu îmi vine să cred. Incredibil”,a spus fericit Cabral, care savura, în cada cu spumă, un pahar de vin roșu.

Viitorul tătic a postat filmulețul cu fericita veste pe pagina sa personală de Facebook. „N-am avut încotro, Andreea Ibacka mi-a dat de m-a julit. S-a dat cu confetti… de o anume culoare. Nu fiți spoileri, lăsați uaminii să fie și ei surprinși!”, a mai adăugat prezentatorul tv.

Andreea Ibacka și Cabral sunt căsătoriți de 10 ani

Andreea Ibacka și Cabral Ibacka mai au o fetiță, Namiko. În plus, prezentatorul TV mai are o fată, pe Inoke, din timpul căsniciei cu Luana. Andreea și Cabral sunt căsătoriți din 2011. Cei doi au povestit și cum au luat decizia de a-și mări familia.

„Am zis – acum, că a mai crescut Namiko și s-au mai ușurat treburile – ce-ar fi să nu ne obișnuim prea tare cu nopțile liniștite. Și cum în pandemie cluburile erau închise, aveam și oră de intrat în casă (vorb-aceea), am mers pe varianta unui bebe. Lăsând gluma deoparte, n-am organizat ceva în adevăratul sens al cuvântului, dar ne-a plăcut ideea. Ne-am lăsat plăcut surprinși și suntem convinși că bebe va fi cel mai bun tovarăș de joacă pentru Nami”, a spus Andreea Ibacka, potrivit unica.ro.

Andreea Ibacka a dezvăluit că deși au un deceniu de mariaj, încă se surprind cu gesturi romantice. „Mă mai scoate el câteodată în oraș la un pahar de vin, doar noi doi. Ultima oară am mers pe ploaie la o terasă pe un acoperiș din centrul orașului”, a spus Andreea Ibacka.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre