Simona Ionescu / Redactor Șef

Cabral, sunat că nevastă-sa, gravidă în 9 luni, a sărit gardul de 2 metri și jumătate. Nu-i glumă, chiar a sărit!

Cabral, sunat că nevastă-sa, gravidă în 9 luni, a sărit gardul de 2 metri și jumătate. Nu-i glumă, chiar a sărit!
Femeie hotărâtă, Andreea Ibacka se descurcă în orice situație. Ce a făcut actrița, însărcinată în 9 luni.

Andreea Ibacka l-a șocat chiar și pe Cabral cu un gest la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Ce a putut să facă.

Cabral, sunat că nevastă-sa, gravidă în 9 luni, a sărit gardul de 2 metri și jumătate

Mai are foarte puțin și aduce pe lume pe cel de-al doilea copil, dar asta nu a împiedicat-o pe Andreea Ibacka să îi lase fără replică pe toți. Chiar și pe soțul său. Pusă într-o situație neplăcută, blonda a găsit repede o soluție ca să rezolve problema.

Ce s-a întâmplat? A rămas blocată în curte și a sărit un gard înalt de doi metri și jumătate. Nu a putut să apeleze nici la mașină, pentru că aceasta se încuiase cu tot cu chei. Vedeta le-a povestit toată tărășenia prietenilor de pe online.

A vrut să o arunce peste gard pe micuța Namiko

Inițial, Andreea a mărturisit că s-a gândit să o arunce pe micuța Namiko peste gard, ca să nu o lase singură în curte, să nu se sperie, dar a renunțat urgent la idee.

„M-am gândit să arunc și copilul cel mare peste gard, ca să nu-l las singur în curte. Pentru că urma să merg la vecini să îl anunț pe Cabral de pe alt telefon că trebuie să vină să ne descuie cumva. Am renunțat la ideea asta, era un pic prea crazy chiar și pentru mine gravidă în nouă luni”, a mărturisit actrița.

 

 „Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat Cel de sus”

„Nu puteam să ies nici din curte, pentru că toate porțiile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că toate ușile erau închise. Și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se încuiase cu telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, practic cu tot. Gravidă în nouă luni am sărit gardul.

Gardul avea 2.5 metri, pe clasic, deci nu era un gărduleț. Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat Cel de sus și n-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul”, a mai spus Andreea Ibacka, pe contul său de InstaStory.

Cabral, șocat de gestul soției

În stilu-i caracteristic, Cabral a relatat tot episodul cu soția sa pe pagina de Facebook. Chiar dacă totdeauna are răspuns la orice întrebare, de data asta prezentatorul nu și-a găsit cuvintele să concluzioneze gestul făcut de frumoasa sa soție.

„- Bă! Sotia ta e gravidă tare, nu? Că sare gardul, de-aia întreb. Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin… Ce face?!?! Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată… Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr.

Alo? – Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei. Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile? – Ai sărit gardul?!?? – Păi ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa! Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce”, a scris Cabral pe pagina de Facebook.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre