Simona Ionescu / Redactor Șef

Cadoul Andrei de Ziua Îndrăgostiților de la Cătălin Măruță valorează peste 12 salarii minime pe economie. Iată-l!

Cadoul Andrei de Ziua Îndrăgostiților de la Cătălin Măruță valorează peste 12 salarii minime pe economie. Iată-l!
Cătălin Măruță a avut grijă să își surprindă soția cu un cadou spectaculos pentru de Ziua Îndrăgostiților.

Andra se poate declara o răsfățată a sorții. Soțul ei, Cătălin Măruță face tot posibilul să-i ofere cele mai frumoase cadouri. Cei doi împart viața de familie deja de 14 ani și, în plus, sunt părinții unor copii minunați și deștepți, Eva și David. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, prezentatorul TV i-a oferit soției sale un cadou valoros. Cam cât 13 salarii minime pe economie (cca 1.500 lei net/minim pe economie)

Andra și soțul ei au o căsnicie fericită, plină de armonie. Ei se bucură și de foarte mult succes inclusiv în plan profesional. Pentru a celebra Ziua Îndrăgostiților, Cătălin Măruță s-a organizat din timp. A trecut pe la o importantă casă de bijuterii, de unde a achiziționat un inel pentru iubita sa nevastă.

De 14 februarie, Cătălin Măruță și Andra s-au aflat în Abu Dhabi, unde s-au bucurat de soare și iubire împărtășită. Odată ajunsă la destinație, Andra a avut pare de o mare surpriză din partea soțului ei. Surpriză pe care, ulterior, acesta a dezvăluit-o pe contul său de Instagram.

Cât costă surpriza Andrei de Ziua Îndrăgostiților

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Cătălin Măruță a surprins-o pe Andra cu un inel care a traversat mii de kilometri ca să ajungă pe degetul artistei. Alături de un filmuleț postat pe Instagram, prezentatorul TV a povestit despre traseul pe care l-a avut cadoul pentru a ajunge la destinație.

„Drumul unui cadou de Ziua Îndrăgostiților începe din suflet, continuă cu un gând, o vizită la magazin și apoi urmează o călătorie scurtă sau lungă, după caz, până la persoana iubită. Inelul ales de mine a traversat aproape 5.000 de km până la Andra!”, a spus Cătălin Măruță pe rețelele de socializare.

Poate vreți să știți care e povestea inelului pe care Cătălin Măruță i l-a dăruit Andrei cu echivalentul a 3.600 de euro. Acesta e un inel de aur galben de 18 carate cu trei diamante de 0,35 carate, produs de Fope, un brand italian vechi de aproape un secol. Inelul, greu de aproape 8 grame, face parte din colecția Vendome a brandului.

Sursa foto: Instagram, Kultho

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre