Simona Ionescu / Redactor Șef

Cadoul primit de Victoria Beckham de la Justin Bieber a încins internauții. Răspunsul doamnei: „Mai bine mor!”

Cadoul primit de Victoria Beckham de la Justin Bieber a încins internauții. Răspunsul doamnei: „Mai bine mor!”
Internetul a avut o dilemă reală în ultimele zile și iată că Victoria Beckham a răspuns. Ce a zis de Justin Bieber și ultima lui găselniță.

Justin Bieber și-a deschis un brand de haine și încălțăminte, iar ultimele produse pe care le-a scos la vânzare sunt papuci Crocs. Bieber a reușit să transforme încălțările care erau pentru majoritatea o opțiune comodă într-un obiect de modă.

Perechea de culoare lila a avut mare succes încă de la lansare, datorită accesoriilor și aplicațiilor animate pe care Bieber le-a adăugat. Cântărețul a început să își promoveze încălțările, astfel că a trimis o pereche și uneia dintre cele mai stilate femei ale lumii, Victoria Beckham. 

Victoria Beckham a răspuns: „Mai bine mor!”

Victoria Beckham a răspuns

Designerul a postat pe contul de Instagram o fotografie în care arăta cadoul primit și le spunea urmăritorilor săi: „Sunt multe persoane care mă întrebau legat de ceea ce voi purta când se va încheia pandemia. Ce credeți de sugestia lui Justin Bieber? Nu am purtat niciodată o pereche de Crocs. Asta m-a făcut să râd. Gestul contează”.

Ulterior, Victoria a făcut un sondaj în care își întrebă urmăritorii dacă o să poarte încălțările lila, iar 57% au răspuns că nu. Designerul a răspuns amuzată: „Era aproape! Cred că mai degrabă aș muri. Îți mulțumesc oricum, Justin Bieber!” Victoria a postat după un alt Story, în care i-a transmis lui Bieber că familia Beckham încă îl iubește, deși este exclus să-i poarte creația. „Beckhamii încă te iubesc, @justinbieber!” a scris Victoria Beckham. 

David și Victoria Beckham au fugit în SUA acum patru luni, când s-a impus un nou lockdown în Marea Britanie. Ei s-au întors în Marea Britanie pentru a locui într-o proprietate a cărei valoare de piață se ridică la 6 milioane de lire sterline. E vorba de conacul de pe domeniul lor din Oxfordshire.  Brooklyn, fiul lor mai mare s-a mutat anul trecut la Miami pentru a fi alături de logodnica lui Nicola Peltz. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre