Simona Ionescu / Redactor Șef

Cântărețul Sting, surpriză majoră de la fiul cel mic. Tânărul a renunțat la actorie pentru o carieră surprinzătoare

Cântărețul Sting, surpriză majoră de la fiul cel mic. Tânărul a renunțat la actorie pentru o carieră surprinzătoare
Cântărețul Sting, acum în vârstă de 72 de ani, a avut parte de o surpriză majoră din partea fiului său cel mic. Tânărul a ales o carieră la care nimeni nu aștepta, în locul actoriei pe care o practica de la vârsta de 11 ani.

Cântărețul Sting a avut parte de o surpriză majoră din partea fiului său cel mic, care a renunțat la cariera în actorie pentru o meserie surprinzătoare. Ce-i drept, are legătură pe undeva cu începuturile în muzică ale tatălui său, dar nu chiar. Sting, ajuns acum la 72 de ani, are șase copii cu două partenere diferite. 

În 1976, Sting s-a căsătorit cu actrița Frances Tomelty, alături de care i-a avut pe primii săi copii: Joseph (născut în 1976) și Fuchsia (născută în 1983). Cuplul s-a despărțit în anul 1984. Opt ani mai târziu, în 1992, Sting s-a căsătorit tot cu o actriță, Trudie Styler. Împreună cei doi au patru copii: Brigitte (Mickey), Jake, Eliot și Giacomo. 

Sting spune că a „devenit tată din greșeală” 

Cu toate că își iubește mult copiii și îi sprijină cu tot ce poate, artistul a recunoscut la un moment dat că nu a plănuit să aibă copii, ba chiar i-a făcut „din greșeală”, pe toți șase: „Nu mi-am propus niciodată să fiu părinte. Am devenit tată din greşeală de şase ori, aşa de inteligent sunt”. 

Sting alături de fiul său. Giacomo și soția sa, Trudie
Foto: DailyMail

Cu toate acestea, Sting a recunoscut că este fericit în postura de părinte, mai ales că este și bunicul a șapte nepoți. Și are și motive de mândrie, căci toți copiii săi i-au moștenit talentul artistic și activează în domeniul divertismentului, ori ca actori, cântăreți, iar unii dintre ei în meserii ce se desfășoară în spatele camerelor de filmat. 

Fiul cel mic a renunțat la actorie pentru a fi polițist 

Giacomo Sumner, cel mai mic fiu al artistului, a renunțat la cariera sa în actorie pe care o avea de la vârsta de 11 ani și a ales să lucreze departe de mediul artistic. Astfel, tânărul în vârstă de 28 de ani s-a înrolat în poliție. Sting a participat la parada de absolvire a fiului său, Giacomo, la începutul acestei luni, după ce acesta a devenit ofițer la academia Met din Hendon, nordul Londrei. Fiul lui Sting a marcat momentul printr-un mesaj transmis pe rețelele sociale: „Visam să devin polițist încă de când aveam 13 ani”, a scris acesta. 

Cel mai tânăr dintre cei patru copii ai solistului este absolvent de justiție penală și va avea probabil un salariu de început de 36.000 de lire sterline, conform unei publicații britanice. Practic, tânărul a ajuns în poliție, numai că cea reală, spre deosebire de tatăl său celebru, care a făcut parte din trupa „The Police” când era tânăr. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre