Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra, de la cântăreață la cariera de clarvăzătoare. Viața unei tinere văduve

Carmen Harra, de la cântăreață la cariera de clarvăzătoare. Viața unei tinere văduve
Povestea de dragoste dintre Carmen Harra și soțul ei, Virgil Nicodivi, rămâne una „de poveste”, chiar și după 15 ani de la moartea bărbatului. Cei doi s-au căsătorit după doar trei săptămâni de relație, fiind convinși că sentimentele intense pe care le aveau unul față de altul, erau perfect autentice. Consacrată inițial ca și cântăreață, Carmen Harra a decis să își schimbe radical cariera.

Născută în anul 1955, ea este nepoata lui Octavian Goga. Toată lumea o cunoaște pe clarvăzătoarea Carmen Harra și poate că sunt puțini care știu că aceasta și-a început cariera pe scenă, cântând, și că a fost o cântăreață de succes. Apoi Carmen Harra a devenit una dintre tinerele văduve din România.


Multă lume se întreabă cine este Carmen Harra și cu ce se ocupă, de fapt, atunci când nu prezice o despărțire, un cutremur sau parcursul profesional al unui politician. Ei bine, a fost cântăreață, iar acum 40 de ani era una dintre componentele trupei Trio Express, în care a făcut parte, la un moment dat, și Crina Mardare și Zoia Alecu. Carmen Harra se numea atunci Carmen Mureșan și era considerată rebela rockului românesc în anii 1980. Și nu doar atât: Carmen Harra a absolvit în România facultatea de filologie, apoi, în America a devenit psiholog.

Artista a devenit cunoscută în anul 1980, datorită formației Trio Expres, care a preluat toate piesele trupei Modern Talking și le-a reinterpretat cu texte pe versuri românești. Rămâne celebră reluarea hit-ului „Brother Louie”, care în versiunea românească s-a numit „Nu vei ști”. La acea vreme, Carmen avea numele de Mureșan și era lider al formației.

Cum a devenit cântăreața Carmen Harra clarvăzătoare

În anul 1983, Carmen Harra a plecat pentru o perioadă în Suedia, apoi se stabilește permanent în Statele Unite ale Americii. La New York, urmează un program de master la Somerset University și își obține titlul de psiholog. Ea însăși subliniază faptul că este doctor în psihologie, nu clarvăzătoare sau ghicitoare, și crede în puterea minții și a înțelepciunii. În România, este cunoscută mai ales ca și cântăreață, dar în America și-a făcut remarcată activitatea în domeniul parapsihologiei, devenind foarte bine plătită pentru această a doua ocupație.

De-a lungul timpului, Carmen Harra a fost prezentă în emisiuni de top din SUA, iar printre clienții săi s-au numărat personalități precum Hillary și Bill Clinton, Jennifer Lopez, Ben Affleck sau Courtney Cox, care îi vizitau biroul situat pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Acolo veneau Jennifer Lopez și cei mai cunoscuți oameni din lume, cărora Carmen Harra le oferea mai ales consiliere pentru cupluri.

Pe lângă veniturile din consultanță, clarvăzătoarea a obținut sume semnificative, de ordinul sutelor de mii de dolari din drepturile de autor, pe măsură ce cărțile ei au fost vândute. Averea vedetei, susțini surse din cercul apropiaților, ar fi undeva la 40 de milioane de dolari, provenind din valoarea proprietăților din Florida, a apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor pe care le deține.

A decis să rămână femeia unui singur bărbat

Frumoasă, deșteaptă și talentată în mai multe domenii, Carmen Harra a rămas fidelă unui singur bărbat. Ea a fost căsătorită încă din tinerețe, iar când soțul ei a murit, văduva a decis să rămână așa. Carmen Harra a mărturisit că a știut de la început când va muri partenerul ei de viață și această conștientizare i-a provocat o durere profundă. Chiar și înainte de căsătorie, prezicătoarea avea o intuiție în legătură cu moartea lui Virgil Nicodivi, însă aceasta nu a diminuat intensitatea și frumusețea iubirii lor.

Carmen Harra a știut încă dinaintea căsătoriei când va muri soțul ei și că va rămâne văduvă (Foto: unica.ro)

Cei doi s-au întâlnit în America și s-au căsătorit după trei săptămâni. După trecerea soțului ei în neființă, Carmen Harra nu a mai avut nicio altă relație. Ea caută în continuare o conexiune profundă și stabilă, care să reziste testului timpului, preferând să nu se implice în iubiri pasagere sau superficiale.

Din căsătoria lor a rezultat o frumoasă poveste de familie, având o fiică numită Alexandra, în vârstă de 38 de ani. Alexandra a moștenit talentul și pasiunea pentru scris de la mama ei, fiind o scriitoare de succes cu mai multe bestseller-uri la activ. Fiica vedetei oferă consiliere în probleme de relații și colaborează cu publicații prestigioase, precum Huffington Post.

Colaborarea dintre Carmen Harra și fiica sa la cartea „Committed” a atras atenția presei din Statele Unite ale Americii asupra talentului și abilităților lor remarcabile în domeniul literar.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre