Simona Ionescu / Redactor Șef

Carmen Harra, previziuni sumbre despre 2024. „Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu”

Carmen Harra, previziuni sumbre despre 2024. „Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu”
Invitată în podcast-ul lui Adrian Artene, „Altceva”, clarvăzătoare vedetelor, Carmen Harra a vorbit clar despre ce se va întâmpla cu omenirea în anul care a început. Previziunile nu sunt deloc bune.

Previziunile lui Carmen Harra pentru 2024 îi sperie pe români. Astrolog și clarvăzător, fosta cântăreață a vorbit despre lupta marilor puteri în acest an. Previziunile făcute de aceasta nu sunt deloc ce ne-am fi așteptat.

„Pericolul în 2024 este ceea ce se întâmplă în spatele războiului dintre Israel și Palestina”

Războiul dintre Israel și Palestina ar putea schimba soarta omenirii, spune Carmen Harra. Iar „2024 duce conotația și pericolul unui război”. Clarvăzătoarea susține că în acest an „karma omenirii se va întoarce în Orientul Mijlociu. ”(…) este un război care prinde lumea întreagă. Un război care de fapt începe în Orientul Mijlociu, că de acolo, încep, întotdeauna, războaiele, apropo de karmă.

Karma omenirii se întoarce în Orientul Mijlociu, acolo, unde, cu mii de ani în urmă, s-a creat primul război. Pericolul, în 2024, este ce se întâmplă în spatele războiului dintre Palestina și Israel, care sunt puterile care trag sforile, de unde pericolul care poate veni și escalada în Europa, în America. Lupta care se duce între America, China, Rusia… marile puteri ale lumii”, a spus Carmen Harra.

Ar putea începe un nou război mondial

Carmen Harra spune că 2024 este un an karmic și depinde de cum vor interveni aceste mari puteri, pentru că am putea să ne trezim cu „adevăratul război mondial”. „Pericolul lumii vine din Orientul Mijlociu și în spatele luptei de acolo se poate afla Rusia, se poate afla China… marile puteri, dacă intervin pe parcursul acestui an, și aici ar trebui să fie toți conștienți, ne trezim cu adevăratul război mondial (…).

Dacă se accentuează conflictul, vorbim de ani de zile de bătălie. Nu speriem pe nimeni, doar spunem de un avertisment. Un an karmic poate să aducă în actualitate lucruri pe care noi le-am mai experimentat în ultima sută de ani”, a fost mesajul lui Carmen Harra.

Ce se va întâmpla cu alegerile din România

Nu în ultimul rând, Carmen Harra a vorbit și despre alegerile din România și le-a spus românilor că vor avea surprize la care niciodată nu s-ar fi gândit. „O să vedeți la alegerile din România că tot ce credeți că pare să se întâmple este, de fapt, total contrazis de an în sine, de puterea anului karmic. Și din toți cei care au venit să conducă, până la urmă nici unul nu ajunge președinte. (…) Anul ăsta vedem mai mult ca oricând colapsul monetar. Este un an zguduitor și un an al revoltelor”, a mărturisit Carmen Harra despre ce îi așteaptă pe români.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre