Simona Ionescu / Redactor Șef

Castel de vampiri de vânzare! Cine vrea să îl cumpere?

Castel de vampiri de vânzare! Cine vrea să îl cumpere?
O casă cu cinci dormitoare a fost listată pentru aproape 4 milioane de dolari (2,7 milioane de lire sterline). Proprietatea a avut în vizită spectatori, care au fost lăsați să se învârtă prin toate încăperile.

Castel de vampiri de vânzare. Proprietatea este absolut imensă și a devenit virală pe rețelele de socializare, după ce oamenii au ajuns să se uite înăuntru. Este listată pe Zillow, platformă online care o descrie ca o „proprietate de lux de premieră”, care este „cu adevărat peste restul”.

Oamenii au catalogat proprietatea drept „un castel de vampiri”

Între timp, pe Twitter, casa a fost descrisă ca un „castel medieval încrucișat” sau „un hotel cu tematică McMansion și Vegas”. Bineînțeles, proprietatea a devenit un subiect de discuție, oamenii având păreri împărțite cu privire la decorul acesteia.

„Și mie mi-ar plăcea să trăiesc într-un joc de aventură din anii ’90”, „Eu, de 12 ani, încerc să fac un conac de vampiri în jocul The Sims, acesta este exact ceea ce am visat”, „Cred că vrei să spui MINUNAT. M-aș muta acolo mâine!”, „Casa asta este mai ceva ca în Hotel Transilvania, sigur vin vampirii noaptea!”, au comentat oamenii pe rețelele sociale.

Bazinul de vampiri

O mulțime de oameni au fost surprinși de neobișnuitul bazin lagunar din casă. Acesta pare că a fost sculptat în piatră. Pare să aibă un copac plantat în lateral. Deși pereții săi de piatră întunecată îl fac să pară venit din filme cu vampiri, cercul de baschet și jacuzzi-ul îl fac să pară mai normal.

Castel de vampiri de vânzare: Din exterior, este clar că proprietatea este foarte specială, deoarece arată ca un mini castel. În interior, are atmosfera unui conac gotic. Ferestrele oferă vederi uimitoare asupra peisajului. Este absolut imensă, iar fotografiile arată ce este o proprietate incredibilă.

Există chiar și un cinematograf privat pentru acele zile în care îți place să te culci pe canapea și să urmărești un film. Un lucru foarte util în timp ce cinematografele rămân închise.

Spray-ul care ucide coronavirusul într-un minut

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre