Simona Ionescu / Redactor Șef

Cât de rea e Victoria Beckham în realitate? Atitudinea ei față de soția lui Brooklyn s-a schimbat total

Cât de rea e Victoria Beckham în realitate? Atitudinea ei față de soția lui Brooklyn s-a schimbat total
Căsătoria fiului său, Brooklyn, cu actrița americană Nicola Peltz, nu a fost pe placul Victoriei Beckham, iar relația dintre cele două nu a fost chiar una liniștită.

Se pare însă că a venit momentul când soția lui David Beckham a început să lase de la ea și să vadă cu alți ochi mariajul celor doi.

Potrivit presei din Marea Britanie, după opt luni de la eveniment, Victoria Beckham ar fi început să se împace cu ideea că Nicola Peltz a devenit nora sa și să-și schimbe comportamentul vizavi de ea.

„Dar, în final, copiii trebuie să meargă pe drumul lor. Tu pur și simplu trebuie să fii acolo”

„Eu și David suntem foarte apropiați de copiii noștri. Cred că totul se rezumă la comunicare. Pur și simplu încerci să fii un părinte cât mai bun și să-ți susții copiii.

Vrei ca ei să fie fericiți, muncitori, buni, persoane cumsecade. Dar, în final, copiii trebuie să meargă pe drumul lor. Tu pur și simplu trebuie să fii acolo, să-i susții și să-i iubești.”, a declarat Victoria Beckham.

Ce mănâncă zilnic Victoria de mai bine de 25 de ani

Victoria arată spectaculos pe zi ce trece și pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Anul trecut, David a mărturisit că partenera lui de viață are extrem de mare grijă  de silueta ei și mănâncă de 25 de ani același lucru. Adică pește la grătar cu legume fierte.

Câteodată însă, Victoria mai face și excepții. Recent, unul dintre băieții săi a făcut o minunată supă de vită, după o rețetă proprie și a postat și o imagine în timp ce era în exercițiul funcțiunii. Fiica soților Beckham, Harper, a dat-o de gol pe mama sa și a mărturisit că va gusta din acest preparat culinar și Victoria.

Lucru confirmat de fosta cântăreață. „Harper abia așteaptă să încerc asta mâine la cină”, a postat Victoria Beckham pe rețelele sociale, potrivit informațiilor oferite de Hello.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre