Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Bordea nu suferă nicio secundă după Livia. Focoasa Olga l-a învățat cum să fie fericit

Cătălin Bordea nu suferă nicio secundă după Livia. Focoasa Olga l-a învățat cum să fie fericit
Știrea mondenă a zilei de ieri era că Bordea și-ar fi găsit iubită. Ba chiar că ar fi făcut Revelionul împreună și că s-ar întâlni pe ascuns. Zvonul odată lansat a iscat valuri, iar Bordea s-a simțit dator să dea explicații.

Cătălin Bordea a divorțat în vara anului trecut de soția sa, Livia, pe care o diviniza. Bruneta l-a părăsit, după 11 ani de relație, pentru Spike, prietenul cel mai bun al soțului, și fost cavaler de onoare la nunta lor. S-a chinuit mult în lunile ce au trecut de la divorț, dar acum Cătălin Bordea nu mai suferă nicio secundă după Livia. A luat exemplu de la prietena sa și și-a reconfigurat viața.

După 11 ani de relație, soția lui Bordea, Livia, l-a părăsit pentru cel mai bun prieten al lui (Sursa foto: Instagram)

Șocul a fost major pentru juratul iUmor. Ca să depășească momentul despărțirii și-a făcut două tatuaje și merge la terapie. Face tot posibilul să depășească dubla dezamăgire. După zvonul de miercuri, Bordea a decis să vorbească public despre așa-zisa idilă cu Ogla Barcari. El a avut în primul rând un mesaj pentru fosta soție și fostul său cel mai bun prieten.

„Le doresc să rămână împreună, ca să nu mai deranjeze și alți oameni”, a spus comediantul pentru Cancan. Bordea a avut puterea să și glumească, afirmând că de acum încolo, își va pune noii prieteni să semneze un contract cu clauze și despăgubiri în caz de situații precum cea prin care a trecut în vara lui 2023.

Cătălin Bordea a luat exemplu de la prietena sa

După despărțirea de Bordea, Livia a început să se afișeze tot mai des cu Spike, cei doi asumându-și public relația. Totodată și Bordea a fost surprins în compania altor domnișoare, cum era și firesc, el fiind un bărbat atrăgător și un artist cu priză la public. Însă, de fiecare dată a negat existenta unei relații. La fel face și acum, în urma zvonului că ar avea o poveste de dragoste cu Olga Barcari, hairstylista vedetelor.

Olga Bragari este prietenă cu Bordea de 13 ani. Hairstylista vedetelor a renunțat la relații pentru a face carieră (Sursa foto: Instagram)

Juratul de la iUmor a declarat, la Antena Stars, că nu este nici pe departe în ipostaza de a-și reface viața de cuplu. Nu crede în relații „pansament”, și nici măcar nu a ajuns să se apropie de gândul acesta. Toate planurile lui sunt acum focusate în zona profesională și de autodezvoltare. A luat exemplu de la prietena sa, Olga Barcari, cu care se cunoaște de 13 ani și de care îl leagă o prietenie adevărată. Despre ea Bordea spune că îi aduce multă liniște în perioada aceasta.

Într-un interviu acordat în vara acestui an, tânăra povestea ce sacrificii a făcut pentru a atinge performanța profesională. Ea a renunțat la viață socială și la relații. Practic, a decis să nu aibă iubiți, pentru a excela în domeniul ei, după ce și-a dat seama că oricând un bărbat a intrat în viața îi tulbura focalizarea pe muncă.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre